Practicar ioga, rebre un massatge, comprar productes bio, assistir a concerts, espectacles de dansa, tallers i xerrades o fer degustacions. Activitats per a tots els gustos a la primera fira d’ecologia i teràpies naturals de la província de Tarragona, de divendres a diumenge.

Amb la voluntat d’omplir el buit que hi havia en l’àmbit de la salut natural i l’ecologia a la província, Ecosalut obre les portes a tres dies de vida saludable i diversió. Dos conceptes que aquest cap de setmana es convertiran en inseparables al Palau de Congressos de Tarragona.

El programa, que oferirà activitats diferents divendres, dissabte i diumenge, inclou una tertúlia amb l’economista i activista Arcadi Oliveres, xerrades sobre alimentació natural i plantes medicinals (a càrrec de la Dolça Revolució), el part a casa o les últimes tendències en bioconstrucció, entre altres.

Els visitants d’Ecosalut també podran participar en tallers de meditació, hatha ioga, tai-txi o gimnàstica emocional, i gaudir dels espectacles de dansa i música que es faran durant els tres dies que dura la fira.

I perquè els petits no s’avorreixin, un espai especialment pensat per a nens i nenes: jocs, manualitats, tallers i cavallets, i una xerrada sobre educació integral per a pares, mares i criatures.

Si voleu més informació sobre la fira, podeu visitar el bloc d’Ecosalut.

 

Altres activitats de la setmana

Divendres, 16 de novembre

Dissabte, 17 de novembre

Dimarts, 20 de novembre

Dimecres, 21 de novembre
 • Xerrada gratuïta “Les flors de Bach i els trastorns alimentaris“, a càrrec
  • Xerrada gratuïta “Les flors de Bach i els trastorns alimentaris“, a càrrec d’Elena Martínez, naturòpata. 20.00 h, Namasté (C/ Varsòvia, 54). Confirmar assistència al telèfon 93 436 56 71 (de 10 a 13 hores) o per correu electrònic a info@namaste.cat. Barcelona.

  Dilluns, 26 de novembre

  Explica’ns la teva activitat

  Si organitzeu fires, mercats, tallers, cursos, seminaris, xerrades o qualsevol activitat vinculada amb el món bio i saludable, poseu-vos en contacte amb nosaltres i l’afegirem a l’agenda que publiquem cada divendres. Promocioneu-vos i ajudeu-nos a ser presents a totes les comarques!
  Escriviu-nos a mcosta@etselquemenges.cat

   

Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.

  @marta_coor