El Saló de la Salut i la Qualitat de Vida, Expo Eco Salud Madrid, arriba ni més ni menys que a la 27a edició. Aquest cap de setmana, del 18 al 20 de maig, tornarà a la Feria de Madrid amb més de 15.000m2 de superfície dedicada als sectors de la dietètica i els complements alimentaris, els productes ecològics, les teràpies naturals i l’activitat física saludable.

Si en l’edició de 2017 va aconseguir aplegar més de 28.000 visitants i 560 expositors, aquests tres nous dies de Fira segueixen oferint un programa carregat d’activitats dirigides tant al públic general com al públic professional. Tots ells, tindran l’oportunitat d’actualitzar i descobrir nous productes i serveis, així com noves oportunitats de negoci dins del sector.

El públic professional, a més de poder accedir a la fira gratuïtament amb registre previ, podrà assistir a diferents jornades tècniques, que aquest any abordaran la temàtica de la infermeria i la cura de la salut, el VI Congrés nacional de teràpies naturals i una àmplia àrea de demostracions.

Dins del programa de conferències, es tractaran temes com el cànnabis com a ingredient natural en auge, la micoteràpia, nutrients i fitoquímics neurosaludables en les diferents etapes de la vida, gestió de l’estrès, la qualitat de vida en pacients que pateixen càncer, etc.

Per a més informació sobre la fira i el programa d’activitats, podeu visitar el web http://www.expoecosalud.es/ca/