L’equip del portal aterra divendres a la 29a edició de la fira per donar a conèixer un projecte ambiciós que vol convertir-se en un dels mitjans de referència en castellà en l’àmbit de la salut i l’alimentació saludable d’arreu del món.

¿Cómo comes?, eslògan de Soycomocomo

¿Cómo comes?, eslògan de Soycomocomo

Com ja us anunciàvem la setmana passada, des del dijous 14 i fins al diumenge 17, Madrid reuneix productors, distribuïdors i consumidors del món bio sota el sostre de la Feria de Madrid en el gran esdeveniment de l’any del sector: la Fira BioCultura. Una gran festa dels productes respectuosos amb les persones i el medi ambient i del consum responsable que ha desplegat més de 700 expositors i que aspira a esdevenir la fira internacional referent del sud d’Europa del sector ecològic.

I, com no podia ser d’altra manera, a la cita no hi faltarà Soycomocomo. Divendres, la directora de la primera revista digital de salut i nutrició saludable, natural, ecològica i compromesa, Núria Coll, acompanyada de l’equip comercial de SCC, aprofitarà l’ocasió per presentar en societat el projecte nascut ara fa un mes a la xarxa als més de 80.000 visitants que es preveu que visitaran la fira madrilenya.

A BioCultura Madrid, Soycomocomo donarà a conèixer el seu compromís amb la divulgació de nous hàbits de vida saludables que ens ajudin a tenir bona salut i a tractar i evitar tota mena de malalties i mals relacionats amb l’alimentació. Seguint els passos d’Etselquemenges, l’homòleg català de SCC, el portal és una aposta moderna i innovadora amb el repte de divulgar un model nou de producció i de consum just, responsable, saludable i sostenible.

 

Explica’ns la teva activitat

Si organitzeu fires, mercats, tallers, cursos, seminaris, xerrades o qualsevol activitat vinculada amb el món bio i saludable, poseu-vos en contacte amb nosaltres i l’afegirem a l’agenda que publiquem cada divendres. Promocioneu-vos i ajudeu-nos a ser presents a totes les comarques! Escriviu-nos a mcosta@etselquemenges.cat

 

 

Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.

  @marta_coor