“Vetllades + Terra” vol ser una “celebració de la vida a la Terra a través de l’art i el coneixement”. Amb aquest objectiu, Mas Garriga dedicarà dues nits a la bellesa i a la creativitat a través de diferents disciplines artístiques. El càtering, ecològic, el servirà el restaurant “El Fort” de la prestigiosa cuinera amb consciència, Lola Puig.

Agost a l’ETS

La revista etselquemenges marxa parcialment de vacances. Durant unes setmanes no s’actualitzaran les seccions habituals (El convidat, receptes, fills feliços, el rebost, etc) però cada dia us recordarem un bon article perquè aquests dies de relax el llegiu a consciència.

Durant un any i mig hem actualitzat setmanalment una desena d’articles que, de ben segur, no t’has pogut llegir del tot. A través del facebook, anirem recomanant-vos cada lectura.

A més, a twitter, hem creat el hashtag #consellsestiueqm, en el qual, amb 140 caràcters, donem consells d’alimentació saludable per a tots els nostres lectors. Tots els divendres d’agost continuarem sortejant una cistella ecològica de Can Perol, així que estigueu ben atents! La revista torna el dimarts 4 de setembre amb les seccions habituals i algunes novetats!

Activitats del mes d’agost

Del juliol al setembre

Del 30 de juliol al 6 de setembre

8 d’agost

23 d’agost

Del 27 d’agost al 2 de setembre

Del 3 al 7 de setembre

26 de setembre

  • Macrotast de fruita dolça per a nens i nenes del Segrià. Dins de la campanya “Disfruita-la”, d’Unió de Pagesos. Pavelló Pavis Nord, Lleida.

 

Explica’ns la teva activitat

Si organitzeu fires, mercats, tallers, cursos, seminaris, xerrades o qualsevol activitat vinculada amb el món bio i saludable, poseu-vos en contacte amb nosaltres i l’afegirem a l’agenda que publiquem cada divendres. Promocioneu-vos i ajudeu-nos a ser presents a totes les comarques!
Escriviu-nos a mcosta@etselquemenges.cat

 

 

Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.

  @marta_coor