Aquest Nadal, diverses cooperatives ofereixen la possibilitat de regalar alimentació ecològica, de temporada i de proximitat.

Si sou dels que renegueu de l’excessiu consumisme material a què sovint ens evoquen les festes de Nadal i preferiu optar per regals útils i saludables, preneu nota: arriben les cistelles ecològiques regal. Una bona manera de practicar el consum conscient i responsable i regalar alguna cosa cent per cent aprofitable.

A casa nostra, són diverses les cooperatives i establiments que aquestes festes ofereixen la possibilitat d’encarregar cistelles d’aliments ecològics, de proximitat i de temporada i oferir-los com a regal de Nadal. Avui us en presentem dues:

Mercat Local i La Tavella, l’horta ecològica.

Des del web de Mercat Local podreu personalitzar la vostra cistella i omplir-la amb els productes de cultiu orgànic que escolliu o bé quedar-vos amb les opcions estàndard de fruita o verdura, que oscil·len entre els 5 i els 10 kg i els 22 i els 51 euros. Ells mateixos us la duran al lloc on indiqueu, el dia i l’hora que us vagin bé.

En el cas de La Tavella, l’horta ecològica, l’entitat ofereix tres opcions de targeta regal: la de 60 euros (12,5 kg), la de 80 euros (17,5 kg) i la de 100 euros (20 kg). A més, part dels beneficis obtinguts amb la venda d’aquestes cistelles de Nadal de La Tavella aniran destinats a dos projectes agraris socials: un a Catalunya i a l’altre a Bolívia (amb la col·laboració de Mans Unides).

Si voleu més informació sobre cooperatives de consum ecològic us convidem a visitar el nostre directori, que volem seguir ampliant amb la vostra ajuda. Si coneixeu alguna cooperativa de qualsevol punt del país, compartiu-la amb nosaltres i feu que surti al mapa de l’ETS!

Activitats de la setmana

Divendres, 28 de desembre

  • Tractament facial personalitzat gratuït. De 10.00 a 18.30 h. Laboratori Dr. Hauschka. Herbodietètica Coliseum. Barcelona.
  • Mercat artesà “El rebost de Nadal. Divendres i dissabte. Plaça de la Confraria Nova, Pont de Suert.

Dimecres, 2 de gener

  • Taller de patés vegetals. De 10.00 a 17.00 h. A càrrec de Josefina Llargués. Barcelona.

Dilluns, 14 de gener

  • Formació en Ayurveda i Autoconeixement (intensiu de dilluns 14 i 28 de gener, 11 i 18 de febrer, 11 de març i 15 d’abril). A càrrec de Montserrat Garcia, Danaveda. Kainis Rituals, Terrassa. Cal inscripció prèvia a través del telèfon 644 47 04 62 o a través del correu electrònic danaveda@yahoo.es

 

Explica’ns la teva activitat

Si organitzeu fires, mercats, tallers, cursos, seminaris, xerrades o qualsevol activitat vinculada amb el món bio i saludable, poseu-vos en contacte amb nosaltres i l’afegirem a l’agenda que publiquem cada divendres. Promocioneu-vos i ajudeu-nos a ser presents a totes les comarques!
Escriviu-nos a mcosta@etselquemenges.cat

 

 

 

Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.

  @marta_coor