Dilluns 19 de maig, el reconegut doctor explicarà els secrets de la longevitat i de com arriba a afectar l’estat de la microbiota en el procés d’envelliment de les persones, en una conferència presentada per José Corbacho a la sala Barts de Barcelona.

itv_bonaventuraclotet-300Si us pregunteu si és possible allargar la vida de les persones i quins són els secrets de l’envelliment, no us podeu perdre la conferència que aquest dilluns oferirà el doctor Bonaventura Clotet a la sala Barts de Barcelona, a les 20.00 h, amb la companyia del conegut actor Jose Corbacho.

Clotet acompanyarà el seu discurs amb estudis científics que demostren la relació directa que hi ha entre el que mengem i el procés d’envelliment i com n’és d’important la microbiota en aquest procés. Segons Clotet, les persones que mantenen una flora intestinal saludable i rica, envelleixen més a poc a poc i, per tant, viuen més anys.

Si voleu assistir a la conferència “Com podem viure més anys”, ja podeu adquirir les entrades al preu de 10 € + despeses de gestió a través de www.barts.cat o bé a la taquilla de Barts.

Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.
Coordinadora de continguts d'Etselquemenges.

  @marta_coor