11953099_10153121562647636_8954400565563561618_n

Vistes del Museu d’orient on tindrà lloc el congrés

L’enfocament funcional és encara recent a la major part d’Europa però en altres països –com als EUA, Alemanya o Brasil– disposa d’una àmplia i efectiva aplicació. Es basa a tractar el pacient tenint com a referència un estat òptim de salut i a actuar de manera precoç per prevenir malalties degeneratives.

El congrés tractarà diferents aspectes mèdics i la seva interrelació amb la nutrició: longevitat, xenoestrògens, sarcopènia, diabetis, fertilitat, equilibri hormonal, problemes de pell, hipersensibilitats alimentàries, individualitat bioquímica, entre d’altres.

Els conferenciants són metges i nutricionistes reconeguts dels Estats Units, Alemanya, Brasil i Portugal. Les conferències s’impartiran en anglès o en portuguès.

El congrés tindrà lloc durant el dissabte 10 d’octubre al Museu d’Orient de Lisboa i inclou un menú a l’hora de dinar preparat per la premiada nutricionista i xef brasilera Carina Bonniatti.

La inscripció es pot combinar amb l’assistència a diversos seminaris de formació específica (gastroenterologia, embaràs i taller de cuina funcional) que tenen lloc en dates properes al congrés.

Per a més informació i inscripcions en línia podeu visitar el web (en portuguès).

 

Montse Reus
Montse Reus

Dietista i Ambientòloga

  @montsevolutiva   @montsereusdietista