El fisioterapeuta Xevi Verdaguer dirigeix un Postgrau en psiconeuroimmunoendocrinologia

El postgrau d’aquesta revolucionària especialitat, comença el mes de novembre i s’allarga un any. Està dirigit a professionals de la salut: metges, homeòpates, psicòlegs, fisioterapeutes, etc.


Segur que els lectors d’etselquemenges recordeu l’entrevista que fa unes setmanes vam realitzar a aquest fisioterapeuta, posturòleg i psiconeuroimnòleg que ens va parlar de moltes malalties relacionades amb els nivells d’histamina del nostre cos, el gluten o la determinació dels gens. Verdaguer coordina, un any més, el Postgrau que explica tot això: la psiconeuroimmunoendocrinologia.

La PNIE és una forma de treball holística i interdisciplinària amb especialistes en psicologia, farmacèutics, metges especialistes en biologia cel·lular, endocrinologia, micro-Immunologia i malalties infeccioses i que tracta moltes malalties: dolors crònics, al·lèrgies, obesitat, alteracions cardiovasculars, patologies ginecològiques, entre moltes altres i també treballa la manera de prevenir-les. Els elements o eines fonamentals del PNIE inclouen l’alimentació, l’exercici físic, les intervencions psicològiques, aspectes socials, l’epigenètica, la suplementació ortomol·lecular, la micro-immunoteràpia, l’homotoxicologia, l’organoteràpia, la fitoteràpia, els oligoelements, la hidroteràpia de colon i altres tècniques molt novedoses.

El curs es realitza a a l’edifici del centre KenZen. Passeig del Vapor Gran nº22 de Terrassa. El preu de la matrícula són 750 euros i el preu del curs, 2.490 euros.

Telèfon: 93/783-38-38. info@kenzensalut.com.
Amb el carnet de soci d’etselquemenges, obtindreu un 5% de descompte.

Si voleu conèixer el programa complet dels seminaris i els professionals que els impartiran, cliqueu aquí.

Altres activitats de la setmana

 

Dilluns, 22 d’octubre – dilluns, 5 de maig de 2013

  • Curs de cuina sana. Espai Cuina i salut. Andorra la Vella. Més informació a través del correu electrònic pili.veritas@andorra.ad

Dimecres, 24 d’octubre

  • Taller “Cuina sana i natural”. De 18.00 a 20.00. A càrrec d’Alf Mota. Girona Cook Espai. Girona.

Dijous, 25 d’octubre

  • Taller monogràfic de cuina amb carbassa. A càrrec de Pili Borra. Espai Cuina i salut. Andorra la Vella. Més informació a través del correu electrònic pili.veritas@andorra.ad

Dissabte, 27 d’octubre

 

Explica’ns la teva activitat

Si organitzeu fires, mercats, tallers, cursos, seminaris, xerrades o qualsevol activitat vinculada amb el món bio i saludable, poseu-vos en contacte amb nosaltres i l’afegirem a l’agenda que publiquem cada divendres. Promocioneu-vos i ajudeu-nos a ser presents a totes les comarques!
Escriviu-nos a mcosta@etselquemenges.cat

 

 

Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.
Coordinadora de continguts d'Etselquemenges.

  @marta_coor