Sac de blat

Sac de blat

Solsona celebra aquest cap de setmana la tradicional Fira de Sant Isidre, en què, en aquesta edició 2014, vol picar l’ullet a les al·lèrgies i les intoleràncies alimentàries. Des d’avui divendres 16 i fins diumenge, la iniciativa de Toleràncies Menjant amb Il·lusió organitza unes jornades que combinen teoria i pràctica sobre aquesta problemàtica.

Divendres, a les 18.30 h, la xef especialitzada en cuina natural i col·laboradora d’Etselquemenges Mireia Anglada oferirà la xerrada “Aprenem quines són les intoleràncies actuals”. Demà dissabte, a les 10.30 h, la mateixa Anglada es posarà davant els fogons per portar a la pràctica tot el que haurà explicat en la conferència de divendres i farà una demostració culinària preparant plats aptes per a tothom.

Finalment, diumenge, de 12.00 a 13.30 h, la plaça Sant Joan de Solsona acollirà l’hora del vermut, en què els assistents podran degustar productes aptes per a persones amb al·lèrgies o intolèrancies alimentàries.

 

Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.
Coordinadora de continguts d'Etselquemenges.