Des de les deu del matí i fins a mitjanit, el Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia servirà de punt de trobada entre els consumidors i els professionals de l’univers eco, amants de la sostenibilitat ambiental, social i econòmica.La carta d’activitats que se serviran és extensa i diversa: durant tot el dia, es podran comprar productes d’artesania i d’alimentació de la comarca de l’Anoia al mercat de Km 0, assistir a conferències sobre les flors de Bach, sobre la pedagogia Waldforf o sobre el poder de les plantes medicinals (a càrrec dels membres de La Dolça Revolució), participar en tallers d’elaboració de sabons naturals, de cura d’horts urbans ecològics, de teràpia Gestalt o de cinesiologia psicoenergètica, entre altres.

La Fonda del Saumell, el primer restaurant de l’Anoia reconegut amb el distintiu Km 0 de Slow Food, també posarà el seu gra de sorra al festival, oferint el servei de càtering.

Consulta tota la programació del Dia de la Terra d’Igualada.

Altres activitats

Dissabte, 30 de juny

  • Taller de cuina d’estiu. A càrrec d’Anna Grau. De 9.30 a 16 h. CIPPA, edifici del Sindicat. Cervera. Organitza: Bernauherbes.
  • Taller de cuina amb cereals. De 18 a 20 h. Botiga Granel, carrer de Gurb, 2. Vic.

Diumenge, 1 de juliol

  • Escalivada Féstival, trobada gastronomicocultural. De 12 a 18 h.! Control or these makesOrganitza El diván de los sentidos, carrer de Cornellà Modern, 16. Cornellà de Llobregat.

Dilluns, 2 de juliol

  • Taller “Bufet fred i saludable per sorprendre”. De 19 a 21 h. A càrrec de Josefina Llargués. Centre de Teràpies Naturals Josefina Llargués, carrer de Bailèn, 185, 2n 2a. Barcelona.
  • Taller de cuina saludable de supervivència (del 2 al 23 de juliol). Espai Jove La Fontana. Barcelona.

Dimarts, 4 de juliol

  • Cuinem sense cuina. Taller de cuina vegetariana. De 19 a 21.30 h. A càrrec d’Arnau Viudas. Centre Cívic l’Elèctric. Les Planes.

Explica’ns la teva activitat

Si organitzeu fires, mercats, tallers, cursos, seminaris, xerrades o qualsevol activitat vinculada amb el món bio i saludable, poseu-vos en contacte amb nosaltres i l’afegirem a l’agenda que publiquem cada divendres. Promocioneu-vos i ajudeu-nos a ser presents a totes les comarques!
Escriviu-nos a mcosta@etselquemenges.cat

 

 

Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.

  @marta_coor