jornades medicina integrativa

Imatge promocional de les II Jornades de Medicina Integrativa

Per què actualment hi ha més casos de càncer? Quins tractaments podem seguir, més enllà dels que ens ofereix la medicina convencional?  Què hi diu la medicina tibetana, la xinesa o la nutricional?

Per a més informació, visita el web de les II Jornades de Medicina Integrativa

Des del divendres 20 i fins al diumenge 22 de març, professionals de diferents vessants mèdiques integratives posaran en comú els seus coneixements a l’hora de tractar de forma holística els pacients amb càncer. Durant els tres dies de les jornades, dirigides al públic general, a professionals, a malalts i a familiars, s’exposaran les diferents òptiques que integren tant la medicina tradicional, com l’al·lopàtica i la complementària.

Les jornades es realitzaran en format de col·loqui entre professionals de les diferents medicines que es practiquen a diferents llocs del món, on intervindran les conegudes doctores dels lectors de l’ETS Odile Fernández, metge especialista en nutrició anticàncer, i Natàlia Eres, oncòloga mèdica que lidera, juntament amb el dr.Joan Vidal-Jové, l’Institut Khuab de Barcelona. Fernández explicarà com prevenir i tractar el càncer a través de l’alimentació i Eres exposarà les bases de l’oncologia integrativa.

Aquesta segona edició, que se celebrarà al Casal del Metge de Barcelona i que es podrà seguir en directe per internet (cal inscripció prèvia), l’organitzen l’Associació Cultural de la Comunitat Dzogchen d’Espanya i l’Escola de Medicina Tibetana de l’Institut Shang Shung.

Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.

  @marta_coor