Noms com Xevi Verdaguer, Míriam Tirado, Esther Vivas, Marc Vergés o Sergio Espinar omplen un
cartell inèdit de xerrades que es poden adquirir individualment o bé amb descompte, si es compren
abonaments a comocomofestival.com.

Comprar entrades Como Talks abans de les 00.00 h

El festival oferirà més de 40 activitats gratuïtes per a petits i grans

Paral·lelament als Como Talks, l’organització del festival ha ideat més de 40 activitats gratuïtes per a petits i grans que ocuparan quatre aules de la universitat. Entre aquestes activitats hi haurà moltes xerrades d’alimentació i salut, i també sobre grans debats del moment com ara l’abús del plàstic, la reducció de residus, l’interès pel veganisme per reduir els problemes de sostenibilitat del planeta o l’evidència científica de la relació de la contaminació amb malalties actuals, com l’obesitat infantil.

Entre les activitats hi haurà sessions de ioga amb Vivea, activitats com ara classes de mindfulness (atenció plena) i mindful eating (alimentació conscient) i firma de llibres durant tot el dia.

Per als infants també hi haurà ioga, contacontes saludables, pintacares i un espectacle de màgia per educar contra el malbaratament alimentari.

En aquestes activitats hi col·laboren organismes com ara l’Agència Catalana de Residus, l’Hospital Sant Joan de Déu, Ecoembes i l’Institut de Salut Global de Barcelona i també empreses com Veritas, que presentarà nous projectes sostenibles i solidaris.

Consulta el programa d'activitats

Vivea

Como Market

El festival tindrà, com cada any, un Market d’expositors que enguany presenta noves apostes empresarials dins el sector saludable, com ara Emlife, el primer probiòtic líquid registrat amb certificat ecològic; Casa Vimet, cistelles setmanals basades en la dieta mediterrània; Runakay, una nova gamma de begudes ecoveganes amb superaliments a base d’ametlles, quinoa, fruites i endolcides exclusivament amb dàtil, o Carolina Honest, una nova generació de galetes integrals sense oli de palma ni sucres refinats i produïdes a petita escala. A més, hi haurà empreses noves com Move & Wash, una nova línia ecològica de neteja domèstica, o My Flowher, productes sense tòxics per a la higiene íntima.

Signatura de llibres

A la parada que tindrà la llibreria +Bernat al Cómo Como Festival podràs adquirir els últims títols en temes d’alimentació, criança, feminisme i salut, i també podràs aconseguir que te’ls signin alguns dels autors.

12.00h, Mireia Galtés de Lemons Secrets , autora de “¡Cómete el mundo!”.
13.00h, Míriam Tirado, autora de “Baba. No vull dormir”, “Maternidad a flor de piel” i “Tinc un volcà”.
13.30h, Nerea Zorokiain Garin , autora de “Fermentación”.
14.30h, Adriana Ortemberg, autora de “Nutribols”.
14.30h Neus Elcacho , autora de “La dieta de les emocions”.
16.30h, Esther Vivas, autora de “Mama desobedient. Una mirada feminista a la maternitat” i “El negocio de la comida”.
17.30h, Cristina Soler, autora de “Elige comer sano”.
17.30h, Xevi Verdaguer, autor de “Cuida’t: Les claus per equilibrar el cos i transformar la teva salut” i “Transforma la teva salut”.
18.30h, Marc Vergés, autor de “Grasas buenas” y “Paleo dieta para deportistas”

A més, com a novetat, podràs adquirir l’agenda de l’Ets 2020, on trobaràs menús, receptes i consells nutricionals sobre les patologies actuals més comunes.

La llibreria +Bernat, que des de sempre aposta per salut i l’alimentació natural, tindrà a la venda aquests títols i més.

Descarrega't el programa de mà

Nova ubicació

Horari: el festival obrirà portes a les 10 h i s’allargarà fins a les 22 h.
Adreça:
Ramon Trias Fargas, 25-27. Com arribar-hi

Comprar entrades Como Talks abans de les 00.00 h