L’equip d’Etselquemenges, organitzador del Cómo Como Festival, ha pres la decisió per evitar coincidir amb la gran manifestació que ANC i Òmnium Cultural preparen per al mateix dissabte, 26 d’octubre, a Barcelona. “No sabem quins problemes de mobilitat hi pot haver, si es tallaran carrers, quants milers de persones sortiran a manifestar-se, si hi haurà càrregues policials, aldarulls… És el nostre deure evitar que el festival sigui un fracàs per a tothom i ha valgut la pena plantejar el canvi perquè entre tots hem trobat una data per fer-lo ben aviat”, explica Núria Coll, directora del festival, que enguany celebra la quarta edició.

El Cómo Como es farà, doncs, el dissabte 30 de novembre i servirà a expositors i assistents per viure un Market més nadalenc. L’accés al Como Food i al Como Market són gratuïts així com la possibilitat de participar a una quarantena de xerrades i activitats previstes per a tota la família.

Pel que fa al Como Talks, l’únic apartat de pagament, l’organització ja ha actualitzat la pàgina web del Festival amb alguns canvis que ha generat el canvi de dia. Ponents com ara Xevi Verdaguer, Míriam Tirado, Sergio Espinar, Marc Vergés, Esther Vivas, Paloma Quintana, Arantxa Areta i Nerea Zorokiain continuen formant part del cartell, però, en canvi, els fans de les nutricionistes Gabriela Uriarte, Carlos Ferrando i Victoria Lozada hauran d’esperar a una altra edició perquè tenen compromisos ineludibles en la nova data.

Xevi Verdaguer oferirà dues sessions, una de matí i una de tarda, i les entrades ja estan disponibles.

La bona notícia és que tota la gent que, per dates, no podia venir a exposar o com a assistent, ara tindrà la possibilitat de sumar-se al Cómo Como. A més, amb la data nova, s’ha pogut organitzar una segona sessió matinal de la xerrada d’en Xevi Verdaguer.

Les entrades ja estan disponibles i es poden seguir confeccionant abonaments de dues, tres i quatre entrades. Recordeu que el dia del festival les entrades costaran 19,95 € (5 euros més que el preu online) i no es podran adquirir abonaments amb descompte, com ara. La venda en línia estarà activada fins al 29 de novembre.

Fes un cop d'ull als canvis del Como Talks