Del 8 al 10 de juny, els amants de la cultura biològica i les teràpies alternatives tenen cita al Palau de Fires de Girona, on se celebrarà la setena edició de l’Eco-Sí. Montserrat Fontané donarà el tret de sortida a tres dies de tallers, xerrades, exposicions, mercats i tota mena d’activitats relacionades amb el món saludable.

Amb la voluntat de parar una atenció especial a les dones, el saló inclourà una taula rodona sobre “Mirades femenines”, en què participaran Àngels Parra, directora de l’Associació Vida Sana i organitzadora de la fira BioCultura, i Carolina Punset, filla d’Eduard Punset. A més, a l’”Espai https://etselquemenges.cat/convidat/angels-parra-presidenta-de-lassociacio-vida-sana-i-directora-de-biocultura/Dona” es portaran a terme xerrades i tallers sobre el part, la lactància o la planificació familiar.

A la fira hi participaran personalitats reconegudes com ara el doctor Xavier Uriarte, metge naturista que parlarà sobre els perills de les vacunes, el doctor Miquel Pros, metge de capçalera de l’Ets, que parlarà sobre els beneficis de la civada, o Raül Romeva, eurodiputat d’ICV, que abordarà la problemàtica dels transgènics a Europa.

L’Eco-Sí disposarà, durant els tres dies, d’espais permanents destinats als nens i nenes, a consultes mèdiques i al treball en xarxa.

Altres activitats

Divendres 8 de juny

Dissabte 9 de juny

Diumenge 10 de juny

  • Xerrada i taller sobre alimentació ecològica i terapèutica. A càrrec d’Alf Mota, a la Fira de la Terra i de la Ratafia. D’11.30 a 12.30 h. Sala Violeta. Centelles, Vic.

Dilluns 11 de juny

  • Taller “Plats rics en calci”. Dilluns 11 i 18 de juny, de 19.30 a 21.30 h. A càrrec d’Ester Alemany, tècnica en dietètica i naturòpata. Centre Cívic El Sortidor. Barcelona.

Dimecres 13 de juny

  • Xerrada “Les al·lèrgies i les intoleràncies alimentàries”. A les 19.30 h. A càrrec de Iolanda Roma, dietista i nutricionista, especialitzada en educació alimentària. Centre Cívic El Sortidor. Barcelona.

Divendres 15 de juny

Explica’ns la teva activitat

Si organitzeu fires, mercats, tallers, cursos, seminaris, xerrades o qualsevol activitat vinculada amb el món bio i saludable, poseu-vos en contacte amb nosaltres i l’afegirem a l’agenda que publiquem cada divendres. Promocioneu-vos i ajudeu-nos a ser presents a totes les comarques!

Escriviu-nos a mcosta@etselquemenges.cat

 

Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.

  @marta_coor