Elka Mocker és d’aquestes persones amb talent, generoses i inspiradores que ens agrada tenir a prop. Té coneixements de cuina i nutrició natural: és health coach, graduada per l’Institute of Integrative Nutrition de Nova York i Plant Based Chef graduada per Matthew Kennedy Culinary Academy. A més, és creadora del blog LalaKitchen i, com ella mateixa es defineix, és impulsora d’una alimentació honesta, vegetal, 100% natural i sense etiquetes. Des de fa un any, l’Elka col·labora amb Etselquemenges en la secció quinzenal “Què esmorzo?”, a través de la qual ens dóna idees delicioses, simples, nutritives i fàcils de digerir per començar el dia.

noticia_1En aquest llibre electrònic acabat de sortir del forn, Helados naturales, l’Elka comparteix la seva passió pels gelats i ensenya mètodes, trucs, ingredients i receptes perquè puguem no només gaudir menjant-nos-els, sinó també fent-los!

Sembla impossible imaginar gelats saludables, que no vagin plens de sucre i de lactis o de greixos perjudicials. Doncs l’Elka ho aconsegueix en aquest receptari amb ingredients nets, que sumen salut i alegria. Trobem més de trenta receptes que l’autora distingeix en dos grups: gelats més senzills o lleugers que podem prendre cada dia i que són idonis per compartir amb els nens, i els més “densos” o festius, que podem reservar per al cap de setmana o ocasions especials, però que no per això deixen de ser naturals i molt més saludables que qualsevol altre gelat que es pugui comprar on sigui.

L’ebook inclou 30 receptes i 4 videoreceptes

Màgnums, sorbets, terrines, sandvitxos, gelats de pal…

En aquest autèntic curs de cuina, descobrirem ingredients súper nous i amb capacitat d’endolcir, donar cremositat i sabor, alhora que mantenen una alta qualitat i capacitat nutritiva. També descobrirem que és possible fer meravelles a la cuina amb tècniques simples i estris de tota la vida. Trobarem sorbets, terrines, sandvitxos, gelats de pal, màgnums, gelats per a tot tipus d’ocasió i plens de sabor i salut. Aprendrem també a fer galetes de gelat “revolucionàries” sense gluten, cobertures de xocolata i un munt de sorpreses més. Amb aquest treball, l’Elka ens dóna, sobretot, ganes d’entrar a la cuina i gaudir.

noticia_2

L’Elka ja ens havia sorprès amb el seu llibre electrònic anterior, Mis sopas y cremas favoritas de invierno, amb receptes 100% vegetals, delicioses, fàcils i sense gluten. En aquest nou projecte, fa un pas més i fa una autèntica aposta per l’alimentació saludable sense renunciar al plaer i el deliciós. Gràcies!

El llibre electrònic Helados naturales ja és a la venda i podeu adquirir-lo a través del blog Lalakitchen. Els socis d’Etselquemenges teniu un 20% de descompte. Aprofiteu aquesta oportunitat d’aprendre a fer els millors gelats a casa o -per què no- de fer un regal original i divertit!

Núria Coll
Núria Coll

Directora d'Etselquemenges.cat, Soycomocomo.es, la Consulta nutricional d'Etselquemenges.
Creadora del Cómo Como Festival

  @nurcoll   @nuriacoll