Després de set anys d’història a internet , Etselquemenges tindrà ara una versió en paper. La revista, amb les firmes habituals dels dietistes i periodistes del portal, sortirà semestralment (el maig i el mes de desembre) i serà gratuïta pels socis. La revista, editada només en català, no conté cap inserció publicitària.

Com serà la revista?

“Molta gent ens la demanava i creiem que tenir a mà els reportatges per a guardar i consultar sempre que es vulgui, és una molt bona oportunitat”, explica la directora Núria Coll. “En aquest primer número ja parlem de temes que, a Etselquemenges, ens preocupen des de sempre: el plàstic, l’estrès, l’insomni, el càncer, l’embaràs i l’alimentació. Pel que fa estrictament a l’alimentació, abordem el gran debat dels formatges i descobrim quins són saludables i quins no, i per què, i aportem receptes per a sopars ràpids i sans”. La revista EtsNen serà substituïda per aquest nou format, que inclourà informació sobre alimentació infantil.

La revista tindrà un preu de 2,95 euros pel públic general i es vendrà a Biocultura, del 3 al 6 de maig al Palau Sant Jordi (sense despeses d’enviament) i a Etselquemenges.cat a partir del 7 de maig. Els socis la poden recollir a la Fira Biocultura i els que no ho facin la rebran la segona quinzena de maig a casa.

Què més tindrem a Biocultura?

Enguany, l’Ets tindrà un estand més gran i amb una millor visibilitat ja que serem al primer estand de la Zona 1, és a dir, al costat de la porta d’accés, abans de baixar les escales cap al Pavelló 1.

Com cada any, els nostres lectors es podran fer socis d’Etselquemenges durant els 4 dies de la Fira, amb un 50% de descompte, és a dir, adquirir el carnet d’un any per 36 euros i ara, amb dues revistes l’any incloses. A més a partir del mes de juny, a banda de la revista gratuïta, els socis tindran nous avantatges que donarem a conèixer les pròximes setmanes. Les persones que es facin sòcies de l’Ets a Biocultura o renovin el carnet ompliran un petit formulari de contacte, hauran d’abonar la quota en metàl·lic o targeta i ja se’n podran emportar el primer número de la revista.

Com cada any, a l’estand d’Etselquemenges podreu adquirir qualsevol dels tres números de la revista Ets nen i el llibret de receptes “Berenars sans”, el calendari de fruites i verdures, l’Agenda d’Etselquemenges 2018 i el llibre de Xevi Verdaguer, escrit en col·laboració amb Núria Coll, “Transforma la teva salut”.