Des del dijous 1 de novembre i fins al dissabte 3, la Caseta de la Coma de Burg celebra el Festival Escudella, una proposta d’arts escèniques i cuina emmarcada dins el moviment Slow Food Terres de Lleida.

 

Ballar, menjar, mirar, escoltar i gaudir. Durant els tres dies en què tindrà lloc el festival, la Caseta de la Coma de Burg oferirà un menú ple de propostes culturals: dansa, concerts, espectacles infantils i, fins i tot, un escenari viu obert a tothom qui tingui ganes de pujar-hi i compartir alguna creació artística. Però, per descomptat, la reina de la festa serà l’escudella, ecològica vegetariana o de carn, que se servirà per sopar dijous i divendres.

En aquest marc, el dissabte 3 de novembre, a les 13.00 h, Núria Coll farà una xerrada de presentació d’Etselquemenges, la revista de salut i nutrició que dirigeix, que culminarà amb un vermut ecològic servit amb música en directe.

Podeu veure el programa complet del Festival Escudella al web de laccb.

Inscripcions obertes pel postgrau de Xevi Verdaguer

Segur que els lectors d’etselquemenges recordeu l’entrevista que fa unes setmanes vam realitzar a aquest fisioterapeuta, posturòleg i psiconeuroimnòleg que ens va parlar de moltes malalties relacionades amb els nivells d’histamina del nostre cos, el gluten o la determinació dels gens. Verdaguer coordina, un any més, el Postgrau que explica tot això: la psiconeuroimmunoendocrinologia.

La PNIE és una forma de treball holística i interdisciplinària amb especialistes en psicologia, farmacèutics, metges especialistes en biologia cel·lular, endocrinologia, micro-Immunologia i malalties infeccioses i que tracta moltes malalties: dolors crònics, al·lèrgies, obesitat, alteracions cardiovasculars, patologies ginecològiques, entre moltes altres i també treballa la manera de prevenir-les. Els elements o eines fonamentals del PNIE inclouen l’alimentació, l’exercici físic, les intervencions psicològiques, aspectes socials, l’epigenètica, la suplementació ortomol·lecular, la micro-immunoteràpia, l’homotoxicologia, l’organoteràpia, la fitoteràpia, els oligoelements, la hidroteràpia de colon i altres tècniques molt novedoses.

El curs es realitza a a l’edifici del centre KenZen. Passeig del Vapor Gran nº22 de Terrassa. El preu de la matrícula són 750 euros i el preu del curs, 2.490 euros.

Telèfon: 93/783-38-38. info@kenzensalut.com.
Amb el carnet de soci d’etselquemenges, obtindreu un 5% de descompte.

Si voleu conèixer el programa complet dels seminaris i els professionals que els impartiran, cliqueu aquí.

Altres activitats de la setmana

Divendres, 26 d’octubre

  • Xerrada “Plantes prohibides, indústria farmacèutica i alternatives de salut als temps actuals”. Organitzat per Milfulles – herbolari i aliments ecològics. Espai E-Àgora, Mercat Plaça de Cuba, Mataró.

Dissabte, 27 d’octubre

Diumenge, 28 d’octubre

Dijous, 1 de novembre – diumenge, 4 de novembre

Dissabte, 10 de novembre

Explica’ns la teva activitat

Si organitzeu fires, mercats, tallers, cursos, seminaris, xerrades o qualsevol activitat vinculada amb el món bio i saludable, poseu-vos en contacte amb nosaltres i l’afegirem a l’agenda que publiquem cada divendres. Promocioneu-vos i ajudeu-nos a ser presents a totes les comarques!
Escriviu-nos a mcosta@etselquemenges.cat

 

 

 

 

Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.

  @marta_coor