Notícies

Inici / Notícies 3 d'abril 2017 per Lluca Rullan

Etselquemenges prepara la segona edició del Cómo Como Festival

Aquest any, El Festival del menjar sa de veritat se celebrarà al Port de Barcelona el 30 de setembre i 1 d’octubre i serà gratuït. Veritas és el patrocinador oficial del Festival.

Després de l’èxit de l’any passat a Mataró, aquest any Etselquemenges fa una gran aposta i trasllada el Festival al Port de Barcelona, amb unes dimensions espectaculars.

20 restaurants, 50 expositors i 23 artesans conviuran amb un extens programa de xerrades, showcookings (Auditori Veritas), tallers infantils, concerts i activitats. Segons la directora del Festival, Núria Coll, el Cómo Como “és un esdeveniment inèdit i una oportunitat única per a difondre la importància de seguir una alimentació sana. Però volem que sigui un aprenentatge lúdic i festiu on el menjar i la música ens convidin a passar un cap de setmana ple de salut en companyia dels amics i la familia”.

L’excepcional ubicació del Festival i l’accés gratuït seran claus per a atendre a milers de visitants durant dos dies.

Els restaurants

La gran novetat d’aquest any és que hi haurà 20 restaurants saludables que dedicaran tots els seus esforços a promoure una alimentació saludable i deliciosa alhora. L’empresa Etselquemenges, organitzadora del Festival, obre des d’avui la convocatòria a expositors i restaurants perquè puguin participar a l’esdeveniment. En el cas dels restaurants, la participació es limitarà a restaurants que siguin ecològics o facin una clara aposta pels aliments i coccions saludables, és a dir, de proximitat, comerç just, de temporada i sense processats ni excés de fregits. Amb la presència de la restauració barcelonina, volem afavorir el petit i mitjà comerç local, KM0, ecològic, de proximitat, vegà, vegetarià i flexiterià.

Els expositors

Des de petits artesans fins a empreses saludables referents del sector. El Cómo Como Festival ha ideat un espai a l’aire lliure amb espai per expositors petits, mitjans i grans que conviuran, de molt a prop, amb la zona dels restaurants, l’escenari d’activitats i concerts, la zona infantil i l’Auditori Veritas.

En tots els casos es vendrà producte i, es podran fer petites degustacions.

Més enllà de l’ecogastronomia, el Festival aposta per un estil de vida conscient i compromès amb la salut individual i col·lectiva i la del planeta. Per això també parlarem de malbaratament alimentari, contaminació ambiental, promoció de l’esport, pesca sostenible i energia sostenible.

Per a més informació: www.comocomofestival.com

Lluca Rullan

Lluca Rullan
Periodista i dietista amb perspectiva integrativa
llucarullan@gmail.com

PUBLICITAT

amunt