Amb l’objectiu de millorar la satisfacció dels lectors, el web es renova i ofereix un accés més simple, més ràpid i més flexible en tots els continguts.

home ets-destacadaCom ja havíem anunciat en aquest article, una de les fites marcades per a l’inici de l’any 2013 a l’ETS era la d’estrenar un nou disseny web que millorés la facilitat amb què els usuaris accedeixen a tots els continguts de la revista. Amb l’objectiu de millorar la satisfacció dels lectors, Etselquemenges ha reformulat el seu disseny web i ha incorporat un bon conjunt de millores en la seva accessibilitat i usabilitat.

Una d’elles és la dels nous menús de navegació verticals, que s’han simplificat i que estableixen quatre grans categories de continguts: articles, receptes, serveis i informació corporativa, a més de l’accés des de totes les pàgines del web a totes les plataformes en línia en què Etselquemenges participa (Facebook, Twitter, Vimeo, Delicious, Pinterest i Instagram).

Com renovar el carnet de soci de l’EQM

Ja som més de 150 els socis d’arreu de Catalunya que fem créixer la família de l’ETS i volem seguir-ne sumant molts més!

Si el teu carnet està a punt de caducar i vols seguir gaudint de tots els avantatges del nostre club, l’ETS premia la teva fidelitat i t’ofereix renovar el carnet a meitat de preu! Seguir sent soci només et costarà 33 euros, si vols renovar el carnet per a un any, o 60 euros, per a dos anys més.

Per fer-ho, no cal que et tornis a donar d’alta com a soci, només cal que facis un nou pagament a través de la nostra àrea de socis i, al cap d’uns dies, rebràs a casa el nou carnet amb la nova data de caducitat.

El repte”, secció liderada per la periodista Trinitat Gilbert, s’ha convertit en “Reportatges”, un espai que, a partir d’ara, serà més extens i indagarà amb més profunditat i amb més informació els temes tractats. L’espai de Receptes també es reformula i permet diferenciar amb total claredat les receptes publicades en obert, i accessibles a tots els usuaris, de les exclusives per als socis de l’EQM, tant les de la xef Montse Vallory com les videoreceptes de Nutrición Energética.Totes elles, categoritzades en entrants, primers, segons, esmorzars i berenars, salses i begudes, i també, per descomptat, accessibles des del cercador.

Dins del menú de Serveis, els usuaris podran accedir, entre altres coses, a les noves pàgines dedicades als concursos de l’EQM, al directori de cooperatives de consum ecològic dels Països Catalans, els consultoris en línia amb el doctor Joan Vidal-Jové i la naturòpata Jordina Casademunt o a la llista de descomptes exclusius, dels quals es poden beneficiar tots els nostres socis. La pàgina de descomptes, a més, també permet fer cerques creuades, tant per tipus d’establiment com per localització geogràfica i filtrar-ne així els resultats.

Finalment, l’àrea de socis simplifica el seu disseny i recull i dóna accés a tots els avantatges exclusius del nostre club: descomptes a desenes d’establiments d’arreu de Catalunya, accés a totes les receptes de la xef Montse Vallory i a les videoreceptes de Nutrición energética i descomptes en les consultes mèdiques i nutricionals en línia (et recordem que ser usuari registrat només et permet fer consultes en línia però no gaudir del descompte. Perquè se’t pugui aplicar el descompte, cal que et donis d’alta com a soci).

Activitats de la setmana

Divendres, 25 de gener

Dissabte, 26 de gener

  • Curs teoricopràctic de macrobiòtica. (Segueix el dissabte 23 de febrer). A càrrec d’Agnès Pérez. Vilanova i la Geltrú.
  • Xerrada “Alimentació energètica”. A càrrec de Mireia Gimeno. A les 17.00 h. Reial Societat de Tenis Pompeia. Barcelona.

Explica’ns la teva activitat

Si organitzeu fires, mercats, tallers, cursos, seminaris, xerrades o qualsevol activitat vinculada amb el món bio i saludable, poseu-vos en contacte amb nosaltres i l’afegirem a l’agenda que publiquem cada divendres. Promocioneu-vos i ajudeu-nos a ser presents a totes les comarques!
Escriviu-nos a mcosta@etselquemenges.cat

Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.

  @marta_coor