cames-platja-1Després d’onze mesos de publicacions diàries, la revista digital de salut i alimentació fa una pausa durant el mes d’agost, que aprofitarà per acabar d’ultimar les novetats de la temporada 204-2015.

La primera, arribarà ben aviat: tot just després de vacances, al mes de setembre, Etselquemenges convocarà una gran trobada detox a Barcelona en què les nutricionistes Carla Zaplana i Núria Roura, habituals col·laboradores d’EQM, explicaran les bondats del menjar raw i de la dieta detox. D’aquesta manera, els seguidors d’aquests plans de desintoxicació, i tothom qui hi estigui interessat, podran escoltar de primera mà les recomanacions de les dues expertes, a més de participar en debats i compartir experiències amb altres assistents.

El Facebook d’EQM no fa vacances!

Durant tot el mes d’agost, des d’aquesta xarxa social podreu recuperar, cada dia, un dels 30 articles més llegits de l’any, a més de les 30 receptes més estiuenques de la Montse Vallory.

A la tardor, la xef de cuina natural de l’EQM, Montse Vallory, oferirà un curs de tres jornades de durada sobre com elaborar un menú diari seguint els criteris de l’alimentació saludable, a l’espai “Cuina natural” de Barcelona. Un dissabte d’octubre, Vallory dedicarà la sessió a l’esmorzar; un dissabte de novembre, al dinar; i, a la sessió del desembre, al sopar. Així, els assistents al curs obtindran unes pautes bàsiques sobre com elaborar i equilibrar els diferents àpats del dia.

També a la tardor, la xef estrenarà un nou espai a l’ETS TV: una secció de vídeotrucs en què Vallory explicarà, en càpsules de pocs minuts de durada, recomanacions culinàries innovadores i saludables. La secció serà gratuïta per als socis d’Etselquemenges i accessible a la resta d’usuaris a baix cost.

Una altra de les novetats sonades de la propera temporada serà la publicació extraordinària d’una edició en paper. A diferència del format digital habitual, EQM llançarà un especial en paper dedicat a l’alimentació de nadons i nens, en què experts de diferents àmbits de la nutrició, la medicina, la sostenibilitat i l’ecologisme donaran pautes i reflexionaran sobre com cal alimentar les nostres criatures.

Amb totes les novetats de la temporada, Etselquemenges vol fer una aposta clara per fer comunitat i centrar l’atenció en els lectors de la revista, que són, en definitiva, els qui tenen experiències, dubtes i opinions sobre alimentació i estil de vida. D’aquesta manera, l’objectiu del 2014-2015 serà crear una gran comunitat saludable en què tothom pugui intercanviar opinions i enriquir-se del bagatge d’altres usuaris, a més de permetre a EQM alinear, encara més, els seus continguts amb els interessos reals dels nostres lectors.

Bones vacances!

Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.

  @marta_coor