Després de la pausa de les vacances, la revista digital de salut i alimentació reprèn l’activitat amb espais nous i més interactivitat. Més seccions, més continguts i més participació, a partir del 4 de setembre.

La periodista Gemma Castanyer serà l’encarregada d’explicar-nos, en cada article de la seva secció, l’evolució de l’embaràs. L’espai, que serà quinzenal i que s’estrenarà aquest dimarts, 4 de setembre, seguirà l’evolució del fetus i pararà una atenció especial a les necessitats alimentàries de la mare en cada període de gestació.

Un altre dels plats forts de la nova temporada de l’ETS serà

l’estrena d’una secció dedicada a descobrir blocaires de cuina saludable i responsable. En aquest espai, Clara Balmaña i Pau Sabater ens presentaran persones que, des de qualsevol racó del món, alimenten un lloc web de manera altruista amb l’únic objectiu de compartir el seu coneixement i experiències.

El club de socis de l’ETS també segueix creixent i per això augmentem els descomptes a botigues, centres mèdics, centres de formació, restaurants i tot tipus d’establiments que comparteixen la nostra manera d’entendre la salut. A més, a la secció de receptes, els socis podran seguir gaudint de la col·laboració setmanal de la xef Montse Vallory, a més d’accedir als nous vídeos de Nutrición Energética.

Ben aviat, també presentarem un espai nou dedicat a novetats literàries sobre alimentació saludable; el “Mapa de la vida saludable”, que situarà tots els establiments i restaurants del país amb una filosofia de cuina saludable, i un apartat perquè els lectors consultin el primer directori complet de cooperatives de consum ecològic de Catalunya i ajudin a fer-lo créixer.

La revista, que seguirà oferint continguts nous cada dimarts, cada dijous i cada divendres, actualitzarà totes les seccions de manera quinzenal.

 

Contacta amb nosaltres!

L’ETS s’obre a la participació de tots els lectors i busca més “Especialistes”, blocaires, llibres i publicacions sobre salut i nutrició. Si voleu contactar amb nosaltres, podeu fer-ho al correu electrònic info@etselquemenges.cat.

I si organitzeu fires, mercats, tallers, cursos, seminaris, xerrades o qualsevol activitat vinculada amb el món bio i saludable, expliqueu-nos-ho i

l’afegirem a

l’agenda que publiquem cada divendres. Promocioneu-vos i ajudeu-nos a ser presents a totes les comarques!
Escriviu-nos a mcosta@etselquemenges.cat

 

 

 

Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.

  @marta_coor