Etselquemenges obre una botiga online d’alimentació saludable, comocomofoods.com, per demostrar que el menjar normal és el menjar natural i no tot el que hem estat consumint fins ara. Como Como Foods ofereix tots els productes de marca pròpia i vendrà al canal online i a botigues físiques. L’èxit del llançament posa de manifest que consumidors com tu estan molt conscienciats amb la seva alimentació i que als súpers convencionals hi falten moltes opcions saludables.

 Estem fins al capdamunt de ser els bitxos raros. Sempre hem hagut de defensar la manera com menjàvem davant de la gent perquè érem les raretes de la colla. I estic segura que tu també t’hi has trobat més d’una vegada. Ha arribat l’hora de reivindicar que normal vol dir natural, el que surt de la terra, de la naturalesa i no pas d’un paquet ple d’additius químics.  

 Per això, des d’Etselquemenges, hem decidit que, després de tants anys denunciant que la indústria agroalimentària no fa bé les coses, és el moment de fer una proposta nostra, amb la nostra filosofia i criteri i seguir posant el nostre granet de sorra per transformar la salut de la gent.
  

Descobreix Como Como Foods!

Juntament amb la cuinera Laura García i el nutricionista Marc Vergés, hem creat un rebost totalment ecològic, sense gluten ni additius. En definitiva, un rebost totalment saludable. Amb un catàleg ben ampli d’aliments pels quals no hauràs de patir per si porten additius, colorants o conservants nocius per a la salut o per si els envasos que compres contenen bisfenol A o compostos perfluorats. 

Què és i què ofereix el nostre projecte?

Tota la vida ens ha passat el mateix: anem al súper i, després de fer mil voltes i de llegir mil etiquetes de productes, no trobem pràcticament res que ens acabi de fer el pes.

Amb Como Como Foods descansaràs perquè amb nosaltres deixaràs de fer d’inspectora, t’ensenyarem amb orgull la nostra etiqueta perquè en revisis tots els ingredients i gaudiràs de gustos i aromes que no has tastat mai.

Tot és boníssim, de debò.

Hem vingut a viure molts anys i amb una bona qualitat de vida i ho aconseguirem ensalivant com déu mana.

De fet, molts dels nostres productes, com l’hummus de coliflor, l’olivada o els crackers cruixents de fajol, són literalment únics: no n’hi ha d’altres al mercat produïts amb la mateixa rigorositat ni amb ingredients d’una qualitat tan alta.

Como Como Foods és el menjar més terapèutic i deliciós per al teu organisme, perquè aprendràs a cuidar-te amb exquisideses fonamentades amb la millor evidència científica.

I com ho fem?

Elaborant els productes que la indústria no havia creat fins ara perquè eren massa difícils de produir, massa “arriscats” o massa cars.

 No oferirem res que nosaltres no menjaríem i no renunciarem a la qualitat de les nostres matèries primeres sota cap circumstància, perquè llavors res d’això tindria sentit.

Olis i vinagres amb ingredients medicinals, cafè sense micotoxines i baix en acrilamides, crackers de pa 100% de fajol, hummus de coliflor i les granoles de coco i cacau són algunes de les primeres innovacions de la botiga online, que també inclourà aliments senzills però elaborats amb ingredients saludables, com olives, olivada, tàperes o cogombrets, que costen molt de trobar sense additius o edulcorants.

L’aposta de Como Como Foods és que tots els ingredients siguin ecològics, sense additius ni sucre i que portin oli d’oliva verge extra, ja que la indústria ens ha inundat amb productes fets amb oli de gira-sol i els olis vegetals s’oxiden quan se sotmeten a les temperatures que requereix l’esterilització o la pasteurització.

 

Com estan elaborats tots els productes de Como Como Foods?

  • Ingredients saludables, 100% ecològics i sense gluten.
  • R+D: pràcticament totes les nostres receptes són de creació pròpia i han estat elaborades després d’hores de recerca per trobar la fórmula més saludable i medicinal.
  • Ingredients amb traçabilitat, amb un origen conegut i nets de tòxics, additius i conservants no saludables.
  • Ingredients amb una elevada evidència científica pel que fa a les propietats nutricionals.
  • Només fem servir envasos de vidre i cartó, els dos materials més innocus per a la salut, amb interiors de materials d’origen vegetal. Són envasos 100% sense plàstics com els coneguts compostos perfluorats, molt tòxics per a la salut.

Volem que els nostres consumidors tinguin la tranquil·litat de tenir cura de la seva salut i que se sentin acompanyats i part d’un canvi que ja no té marxa enrere.

 Volem canviar el rebost de les cases de la gent amb combinacions que multipliquen els beneficis de cada aliment i els converteixen en la medicina del present i del futur.

Farem que torni la senzillesa.
El sentit comú.
La cuina de les nostres àvies.
Farem que torni el que és normal.

Comocomfoods.com és el web on ja pots fer la teva comanda i molt aviat començarà el desplegament en botigues físiques (de moment, el supermercat Linverd a Barcelona) i altres comerços electrònics del sector ecològic i saludable.

OMPLE EL TEU REBOST DE SALUT!