Dietètica natural i oriental, oligoteràpia catalítica, fitoteràpia, aromateràpia i dietoteràpia són les disciplines que es podran cursar, des de casa i sense horaris establerts, a partir d’aquest mes de setembre al prestigiós institut dirigit per Olga Cuevas.

Cursos a distància

Cursos a distància

Davant la demanda creixent de persones que volen formar-se en salut però que no poden assistir de manera regular a classes presencials, l’IPF Sanitària Roger de Llúria ha decidit ampliar el seu ventall de cursos i apostar pel món

digital i oferir una formació a l’abast de tothom. A partir d’aquest setembre, o des del moment que es vulgui, tothom qui ho desitgi podrà encetar estudis sobre alimentació i teràpies naturals des de casa i sense horaris establerts. Això sí, sense renunciar al segell de qualitat que garanteix aquesta institució dirigida per la reconeguda nutricionista, fitoterapeuta, doctora en Bioquímica i col·laboradora d’Etselquemenges Olga Cuevas.

El curs de dietètica naturista i oriental (Olga Cuevas i Lucía Redondo) permetrà als alumnes conèixer la naturalesa dels aliments i dels seus nutrients, com també ser capaços de dissenyar dietes equilibrades i adaptades a cada persona; el de fitoteràpia (Susanna Arjalaguer) proporcionarà els coneixements necessaris per recuperar tractaments tradicionals amb flors per a problemes comuns; el d’aromateràpia (Daniel Ortiz) s’endinsarà en el camp de la cosmètica natural biològica a partir de substàncies aromàtiques com ara els olis essencials, les essències, els hidrolats o els extractes de plantes medicinals; el d’oligoteràpia catalítica (Daniel Ortiz) aprofundirà en les propietats catalítiques dels elements traça, i en el de dietoteràpia (Lucía Redondo), que és la continuació del de dietètica naturista i oriental, s’aprendrà la ciència de la utilització de l’alimentació com a eina terapèutica.

Els cursos van adreçats tant a professionals del camp de la salut i de l’hostaleria com a qualsevol altra persona interessada en l’alimentació sana, ecològica i natural o en les teràpies naturals.

A més, els socis d’Etselquemenges tindreu un 10% de descompte en la matrícula de tots aquests cursos.

 

Explica’ns la teva activitat

Si organitzeu fires, mercats, tallers, cursos, seminaris, xerrades o qualsevol activitat vinculada amb el món bio i saludable, poseu-vos en contacte amb nosaltres i l’afegirem a l’agenda que publiquem cada divendres. Promocioneu-vos i ajudeu-nos a ser presents a totes les comarques! Escriviu-nos a mcosta@etselquemenges.cat

 

 

Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.

  @marta_coor