Els propers divendres i dissabte, diversos supermercats i mercats catalans se sumaran a la campanya del Banc dels Aliments amb l’objectiu d’arribar a recaptar 1.400.000 kg d’aliments bàsics.

A la llista d’anar a comprar de la setmana que ve, afegiu-hi llegums secs, oli, llet i llaunes de conserva de peix. Aliments bàsics, envasats i amb un valor nutritiu alt, perfectes per poder ser transportats i consumits de forma no immediata. Si els propers divendres 30 de novembre i dissabte 1 de desembre els doneu a diferents supermercats i mercats de Catalunya, ajudareu el Banc dels Aliments a fer més gran un cistell que aspira a arribar als 1.400.000 kg.

Amb la col·laboració d’un gran nombre de voluntaris, “El Gran Recapte d’Aliments” farà arribar els productes recaptats a les persones més necessitades. La campanya, que té per objectiu informar i sensibilitzar tota la ciutadania sobre la realitat de la pobresa a Catalunya, tindrà punts de recollida arreu del país, i oferirà la possibilitat de fer donacions, en qualsevol moment, a través d’internet.

Si voleu col·laborar com a voluntaris en la campanya, podeu posar-vos en contacte amb el Banc dels Aliments a través del correu electrònic granrecapte@bancdelsaliments.org.

Altres activitats de la setmana

Dissabte, 24 de novembre

Dilluns, 26 de novembre

Dijous, 29 de novembre – diumenge, 2 de desembre

Divendres, 30 de novembre

Dissabte, 1 de desembre

  • Seminari “Ayurveda, realça la teva bellesa”. A càrrec de Montserrat Garcia. Set Centre de teràpies naturals. C/Girona, 124. Barcelona. Cal inscripció prèvia a través del telèfon 644 47 04 62.

Explica’ns la teva activitat

Si organitzeu fires, mercats, tallers, cursos, seminaris, xerrades o qualsevol activitat vinculada amb el món bio i saludable, poseu-vos en contacte amb nosaltres i l’afegirem a l’agenda que publiquem cada divendres. Promocioneu-vos i ajudeu-nos a ser presents a totes les comarques!
Escriviu-nos a mcosta@etselquemenges.cat

 

 

Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.

  @marta_coor