De divendres a diumenge, experts i participants treballaran plegats en l’elaboració i el desenvolupament de projectes concrets, reals i realitzables.

Saber analitzar el potencial d’un projecte, aprendre a definir-ne els objectius i els recursos, traçar un bon pla d’acció i dissenyar tècniques d’avaluació són les principals fases que s’han de tenir en compte a l’hora de portar a la pràctica qualsevol projecte.
Coneixement teòric i coneixement pràctic, dues cares d’una mateixa moneda que el I Seminari de Dinamització Local Agroecològica treballarà durant tot el cap de setmana amb persones implicades en iniciatives de conreu local i orgànic o amb persones que es plantegen començar a desenvolupar-les.

Amb el suport d’experts vinculats a algunes de les iniciatives més rellevants de l’estat en el camp de l’agricultura ecològica, el seminari es durà a terme com un espai de treball en què els participants desenvoluparan algunes

de les propostes de projecte de DLA que ells mateixos hauran aportat en el moment d’inscriure’s al curs. Així, es treballaran casos reals, des del seu disseny fins a la seva avaluació, per obtenir una visió i un coneixement complets de totes les fases que inclou el projecte.
El seminari, que es durà a terme de divendres 14 a diumenge 16 de desembre a Barcelona, és una iniciativa de l’Aliança per a la Sobirania Alimentària de Catalunya (ASAC) i Ecologistas en Acción (EeA), i compta amb el suport de l’Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP) i el projecte europeu “Beyond our Backyards”.
Com a recopilació dels aprenentatges del curs, els organitzadors editaran un manual per a la dinamització agroecològica del medi rural del país.

 

 

Altres activitats de la setmana

Dissabte, 15 de desembre

  • Taller d’alimentació nadalenca equilibrada i saludable”. A càrrec d’Elena Martínez, naturòpata. D’11.00 a 13.30. Associació Namasté, Barcelona. Cal inscripció prèvia a través del telèfon 93 436 56 71 o a través del correu electrònic info@namaste.cat
  • Taller de postres nadalenques. Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta. Inscripcions al telèfon 93 812 21 79.
  • Mocs fora!”. Taller de mocs per a nens i grans. Etselquemenges i el Balnerari Respiratori Dr. Pros. Inscripcions: info@etselquemenges.cat

Dimecres, 19 de desembre

  • Presentació del llibre “Nutrición energética para la salud del sistema digestivo”, del Dr. Jorge Pérez Calvo. 19.30 h a La Casa del Llibre, Passeig de Gràcia, 62. Barcelona.

Dijous, 20 de desembre

  • Taller d’alimentació nadalenca equilibrada i saludable”. A càrrec d’Elena Martínez, naturòpata. D’11.00 a 13.30. Associació Namasté, Barcelona. Cal inscripció prèvia a través del telèfon 93.436.56.71 o a través del correu electrònic info@namaste.cat.
  • Taller de postres nadalenques. Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta. Inscripcions al telèfon 93 812 21 79.
  • Mocs fora!”. Taller de mocs per a nens i grans. Etselquemenges i el Balnerari Respiratori Dr.Pros. Inscripcions: info@etselquemenges.cat.

Dimecres, 19 de desembre

  • Presentació del llibre “Nutrición energética para la salud del sistema digestivo”, del Dr. Jorge Pérez Calvo. 19.30 h a La Casa del Llibre, Passeig de Gràcia, 62. Barcelona.

Dijous, 20 de desembre

 

Explica’ns la teva activitat

Si organitzeu fires, mercats, tallers, cursos, seminaris, xerrades o qualsevol activitat vinculada amb el món bio i saludable, poseu-vos en contacte amb nosaltres i l’afegirem a l’agenda que publiquem cada divendres. Promocioneu-vos i ajudeu-nos a ser presents a totes les comarques!
Escriviu-nos a mcosta@etselquemenges.cat

 

 

Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.

  @marta_coor