Cellers, distribuïdors, sommeliers i diverses personalitats destacades del món dels vins es reuneixen dilluns a la Cúpula de les Arenes de Barcelona en una jornada oberta als consumidors que inclourà un show cooking d’Isma Prados i Pep Nogué.

Red Wine glass and BottleMostra de vins, tastos, entrevistes i col•loquis. La fira Vinum Nature vol rendir tribut als vins ecològics, biodinàmics i naturals i mostrar l’oferta de qualitat tan potent dels cellers catalans. Per això, aquest dilluns 13 de maig, organitza una jornada doble: durant

el matí, l’espai de la Cúpula de les Arenes de Barcelona acollirà un show room professional adreçat a restaurants, sommeliers, distribuïdors, botigues especialitzades, enòlegs, comunicadors, periodistes gastronòmics o importadors, que podran descobrir els vins ecològics dels cinquanta cellers presents a la fira, amb una atenció especial a les dotze denominacions d’origen catalanes. A partir de les 16.00 h, en canvi, Vinum Nature obrirà les portes a la resta de visitants.

Durant el matí, l’esdeveniment oferirà diversos col•loquis, tastos o presentacions amb la participació de noms reconeguts en el món vitivinícola català com ara els sommeliers Meritxell Falgueras, Xavier Ayala o Sergi Figueras, viticultors i enòlegs com Jaume Gramona, Joan Rubió i Raül Bobet o el periodista José Luis Gallego.

A la tarda, en canvi, VN-bcn, picarà l’ullet al consumidor i obrirà les portes a tots els públics. En un ambient molt més lúdic i pedagògic, la periodista Elisabet Carnicé serà l’encarregada de conduir els actes de la tarda, acompanyada de l’humor dels actors Carles Xuriguera i Fel Feixedas, els show cookings dels cuiners Pep Nogué i Isma Prados, el teatre de l’actor i director Jordi Oriol i la música en directe de la Porta dels Somnis.

La fira dedicarà part dels beneficis a la col•lecta de Catalunya Contra el Càncer de l’AECC.

 

Activitats de la setmana

Dissabte, 11 de maig

Dilluns, 13 de maig

Dimarts, 14 de maig

Divendres, 17 de maig

Explica’ns la teva activitat

Si organitzeu fires, mercats, tallers, cursos, seminaris, xerrades o qualsevol activitat vinculada amb el món bio i saludable, poseu-vos en contacte amb nosaltres i l’afegirem a l’agenda que publiquem cada divendres. Promocioneu-vos i ajudeu-nos a ser presents a totes les comarques! Escriviu-nos a mcosta@etselquemenges.cat

 

 

 

Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.

  @marta_coor