El 8 i el 9 de novembre, la URV celebra a Tarragona el “Communicating Food for Health Benefits”, un programa internacional que aborda la necessitat d’educar el consumidor en hàbits preventius i saludables. Emmarcat en el projecte de recerca europeu FoodRisC, el simposi vol aconseguir que les estratègies de màrqueting empresarial no es limitin a vendre productes, sinó que també es preocupin per transmetre uns bons hàbits alimentaris.

Moltes de les malalties a què estem exposats es podrien evitar duent una alimentació adequada i uns hàbits de vida saludables. Però, perquè això sigui possible, és essencial que el consumidor conegui els efectes que generen els aliments sobre l’organisme i faci una compra conscient i responsable.

Amb aquesta premissa, el dijous 8 de novembre arrenca el

“Communicating Food for Health Benefits”, un simposi internacional que vol establir un mapa de la comunicació transversal que impliqui empreses, institucions públiques, mitjans de comunicació i blocaires en la lluita per a l’educació saludable.

Durant els dos dies en què tindrà lloc la convenció, els assistents podran assistir a les aproximadament 20 conferències que impartiran, en anglès i en castellà, personalitats reconegudes de l’àmbit de la comunicació i l’alimentació.

Per a més informació, consulteu la pàgina web de FoodRisC.

 

Altres activitats de la setmana

Dijous, 1 de novembre – diumenge, 4 de novembre

  • Presentació

    del taller de quatre sessions “La farmàcia verda”. A les 18.00 h. A càrrec de Sandra Milán, AnimaSalus. Terrassa.

  • Xerrada “Alimentació sana i natural en la infantesa”. A les 21.00 h. A càrrec d’Alf Mota. A.C. La Lotteria. C/ Finlàndia, 15, baixos. Barcelona.

Dijous, 8 de novembre

 

Explica’ns la teva activitat

Si organitzeu fires, mercats, tallers, cursos, seminaris, xerrades o qualsevol activitat vinculada amb el món bio i saludable, poseu-vos en contacte amb nosaltres i l’afegirem a l’agenda que publiquem cada divendres. Promocioneu-vos i ajudeu-nos a ser presents a totes les comarques!
Escriviu-nos a mcosta@etselquemenges.cat

 

 

 

 

 

Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.
Coordinadora de continguts d'Etselquemenges.

  @marta_coor