A partir del 6 de novembre, el Campus per la Pau de la UOC aprofundirà en les últimes tendències en distribució i promoció d’aliments ecològics a través d’una formació universitària de 250 hores.

Mentre la majoria de sectors pateixen amb intensitat el sotrac de la crisi econòmica, el consum de productes i d’aliments ecològics no tan sols es manté, sinó que augmenta de manera sostinguda. L’interès creixent dels comensals per consumir aliments orgànics i de proximitat ha fet augmentar la demanda d’aquests productes i és per això que la UOC presenta un curs per satisfer aquesta necessitat.

El programa virtual consta de 250 hores d’estudi dedicades a la relació entre sostenibilitat i agricultura, les tendències en el consum de productes ecològics, les noves formes de distribució de productes agroalimentaris i les tecnologies de la informació i la comunicació com a eines de comercialització i promoció.

L’equip docent el formen l’especialista en turisme sostenible i responsable Soledad Morales, la química i consultora de sostenibilitat Ariadna Benet i l’enginyer agrònom Antoni Oliva.

Per a més informació, consulteu el web de la UOC.

 

Últimes places per al taller de menopausa de l’EQM

Encara sou a temps d’inscriure-us al taller que Etselquemenges organitza, juntament amb Armonic Body, el proper dilluns 15 d’octubre, a les 18.45 h.

Durant la sessió, s’explicaran tècniques, exercicis i regles d’alimentació per tal de combatre els símptomes i els desajustos orgànics que s’experimenten durant aquest període de la vida de la dona.

Altres activitats de la setmana

Dissabte, 13 d’octubre

Diumenge, 14 d’octubre

Dilluns, 15 d’octubre

Dijous, 18 d’octubre

Explica’ns la teva activitat

Si organitzeu fires, mercats, tallers, cursos, seminaris, xerrades o qualsevol activitat vinculada amb el món bio i saludable, poseu-vos en contacte amb nosaltres i l’afegirem a l’agenda que publiquem cada divendres. Promocioneu-vos i ajudeu-nos a ser presents a totes les comarques!
Escriviu-nos a mcosta@etselquemenges.cat

 

 

Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.
Coordinadora de continguts d'Etselquemenges.

  @marta_coor