Del dijous 14 al diumenge 17, Madrid acull una altra entrega de la fira de productes ecològics i consum responsable més important de l’any. Amb més de 700 expositors, BioCultura preveu rebre uns 80.000 visitants. Vols ser un d’ells?

Logo de la fira BioCultura

Logo de la fira BioCultura

La propera setmana, la Feria de Madrid obrirà les portes a la 29a edició de BioCultura, l’esdeveniment que, any rere any, pren el pols del sector ecològic del país, una autèntica festa del consum responsable que reuneix productors, distribuïdors i consumidors de tot tipus de productes bio.

Seguint la línia de les últimes edicions, la fira acollirà més de 700 expositors que demostraran que un model nou de consum responsable i sostenible és possible: alimentació, productes per a la higiene i la cosmètica, tèxtil, bioconstrucció, turisme rural i sostenible, teràpies alternatives i holístiques, artesania i joguines i, fins i tot, productes culturals com ara la música, la literatura o els blogs i mitjans de comunicació especialitzats en el món bio. Tots, productes i serveis que aposten per la salut de les persones, la justícia econòmica i la sostenibilitat ambiental.

No et perdis la Fira Orígens d’Olot!

Dissabte 9 i diumenge 10, la capital de Garrotxa celebra la Fira Orígens, un esdeveniment enogastronòmic dedicat a l’exposició de productes d’alimentació de qualitat i de proximitat, en què el visitant podrà assistir a sessions de cuina en directe, tastar alguns dels productes exposats i comprar directament dels productors.

Vols guanyar una entrada doble per a Madrid BioCultura?

Entra a Soycomocomo i aconsegueix una de les 10 entrades dobles que sortegem. Tens temps fins dilluns, dia 11. Molta sort!

 

 

Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.

  @marta_coor