Arcadi Oliveres, Jaume Barberà, Gustavo Duch o Joan Melé encetaran el debat i donaran el seu punt de vista sobre un model nou d’economia i consum conscient i responsable a la fira EcoSí, l’esdeveniment que Girona celebra aquest cap de setmana i que inclou mercat de la terra, activitats lúdiques i infantils, zona de desfilades i un espai dedicat a les mares i als nadons.

La nova economia es fa sentir a Girona

La nova economia es fa sentir a Girona

Alimentació, gastronomia, educació, bioconstrucció, energies alternatives, tèxtil i cosmètica. El vessant més bio i sostenible de tots aquests sectors econòmics quedarà àmpliament representat a la fira que Girona acull aquest cap de setmana, de divendres a diumenge. L’objectiu és mostrar un aparador d’un model econòmic i social nou que aposta per una producció i un consum conscients i responsables. Per això, el Palau de Fires de la ciutat es prepara per acollir desenes d’activitats i d’expositors sobre productes i serveis alternatius, ecològics i anticrisi.

Un dels ganxos que sens dubte atraurà més visitants a la fira és l’ampli ventall de xerrades i tallers per a tots els gustos. Espiritualitat i tai-txí, comerç just, naturopatia i medicines holístiques, el part a casa, geobiologia, horta ecològica o dansa oriental terapèutica són només alguns dels molts temes que EcoSí abordarà durant tres dies de recorregut. A més, aquest any la fira també pot presumir de programació i convidats de luxe, persones conegudes i compromeses activament en la construcció d’un món més just i equitatiu. El periodista Jaume Barberà, els activistes Gustavo Duch i Arcadi Oliveres, els doctors Xavier Urarte i Miquel Pros o el sotsdirector de Triodos Bank, Joan Melé, entre molts altres, són alguns dels noms que encetaran el debat sobre la nova economia.

A més d’assistir a les xerrades, els visitants d’EcoSí també podran adquirir productes ecològics, de km 0 i de temporada al mercat de la terra o participar en les moltes activitats especials per als nens i nenes.

 

Explica’ns la teva activitat

Si organitzeu fires, mercats, tallers, cursos, seminaris, xerrades o qualsevol activitat vinculada amb el món bio i saludable, poseu-vos en contacte amb nosaltres i l’afegirem a l’agenda que publiquem cada divendres. Promocioneu-vos i ajudeu-nos a ser presents a totes les comarques! Escriviu-nos a mcosta@etselquemenges.cat

Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.

  @marta_coor