Som nosaltres qui celebrem el primer aniversari, però sou vosaltres qui rebeu un bon regal! Un any després de l’estrena d’Etselquemenges, obrim dos consultoris en línia perquè, des de casa, pugueu traslladar els vostres dubtes al doctor Joan Vidal-Jové i a la naturòpata i nutricionista Jordina Casademunt. A més, inaugurem l’àrea de socis, que us permetrà gaudir de descomptes molt llaminers i molt saludables.

Tant per al consultori mèdic com per als descomptes de l’àrea de socis, és imprescindible que us registreu com a usuaris de l’Ets.

Com em registro?

  1. Primer de tot, cliqueu a la pestanya “Registra’t”, situada a la franja negra superior de qualsevol de les pàgines de la revista.
  2. Ompliu els camps amb el correu electrònic i la contrasenya. Tot seguit, rebreu un correu a la bústia perquè valideu l’usuari. (Us recomanem que reviseu el correu brossa).
  3. Un cop registrats, ja podeu fer consultes en línia al doctor Joan Vidal-Jové i a la nutricionista i naturòpata Jordina Casademunt. El preu d’aquestes consultes és de 21 euros; ara bé, si us feu socis d’Etselquemenges, es rebaixa a 16 euros.

Ja estic registrat. Ara em

vull fer soci!

Un cop registrats com a usuaris, ja us podeu fer socis d’Etselquemenges! Amb el carnet de soci, us podreu beneficiar de descomptes a botigues, centres mèdics, centres de formació, restaurants i tot tipus d’establiments que comparteixen la nostra manera d’entendre la salut, i, a més, podreu gaudir d’un descompte en els nostres consultoris en línia, i de continguts exclusius per als nostres socis, com ara les receptes dels xefs Montse Vallory i Bernard Benbassat.

Per fer-vos socis de l’Ets, seguiu aquests passos.

  1. Després d’haver-vos registrat com a usuaris, cliqueu aquí o a la pestanya “Fes-te soci” del menú.
  2. Accediu a l’àrea de socis introduint el correu electrònic i la contrasenya.
  3. Escolliu si voleu un carnet de 6 mesos o bé de 12 mesos i seguiu les indicacions que us donem.
  4. D’aquí a uns dies, rebreu el carnet de soci de l’Ets a casa.

Els actors i dramaturgs Rosa Galindo, Rafel Faixedas, Carles Xuriguera, Imma Sust, Manel Piñero (Homo APM), Txe Arana, Pau Miró, Estel Solé, Agnès Busquets i Isabel Rocatti ja porten el carnet de socis a la butxaca.

Si sou un centre vinculat al món saludable i voleu col·laborar amb Etselquemenges i oferir descomptes als nostres socis, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través de l’adreça info@etselquemenges.cat i us explicarem com fer-ho.

Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.

  @marta_coor