El pròxim divendres 20 d’abril, la revista digital de salut i alimentació, www.etselquemenges.cat, organitza amb la llibreria FNAC una jornada dedicada a divulgar les novetats literàries d’alimentació saludable d’enguany.

El Sant Jordi Healthy se celebrarà el migdia i tarda del divendres 20 d’abril a l’espai Fòrum de l’FNAC del Triangle, a Plaça Catalunya de Barcelona. “Hem configurat una graella inèdita de signatures dedicada exclusivament al món saludable”, explica la directora Núria Coll. “A més, el fet d’organitzar-ho el divendres anterior a Sant Jordi, permetrà que la gent s’avanci a les compres de llibres i els pugui regalar amb la màxima puntualitat”.

El Sant Jordi Healthy compta amb una campanya online a Etselquemenges on hi podeu bona part dels llibres sobre alimentació saludable i entrevistes a alguns dels autors que treuen novetat aquest 2018. Els lectors, a més, podran participar d’un sorteig d’una nit d’hotel amb sopar i esmorzar inclòs a “Casa Albets”, el flamant allotjament 4 estrelles ecològic i vegà del Solsonès.

Com serà la jornada del dia 20 d’abril?

A partir de les 14h del migdia, la coach nutricional Núria Roura obrirà foc i serà la primera de signar els seus dos llibres, al costat de la coach nutricional Marta Vergés, que actualment presenta “Menja’t el món” a La2. A les 15h. s’incorporarà Xevi Verdaguer, el psiconeuroimmunòleg i líder de vendes que amb el seu “Transforma la teva salut” ja ha venut més de 30.000 exemplars. Verdaguer signarà fins a dos quarts de cinc de la tarda. També a les 15h. Firmaran el periodista Adam Martín que recentment ha publicat “Cuina flexi” i el xef vegà Prahbu Sukh que ens proposta més de 50 receptes veganes d’alt nivell a “Vegan gourmet”. A les sis serà el torn de la dietista Neus Elcacho que publica el seu primer llibre “La dieta de les emocions” i signarà al costat de la xef crudivegana Consol Rodríguez que presenta “Pan con queso”. A les 19h serà el torn del nutricionista Marc Vergés, amb els seus dos llibres “Paleodieta para deportistas” i “Grasas buenas” i Teresa Pinyol que publica “Green and clean”.

Podeu consultar aquí tots els horaris i llibres que hi haurà disponibles.

Tots els llibres es podran adquirir al costat de les signatures i els lectors podran participar allà mateix del sorteig de la nit d’hotel.

El món healthy, en alça

L’interès per a l’alimentació i la salut creix any rere any amb xifres espectaculars i amb alguns dels autors més populars encapçalant setmana rere setmana el rànquing de vendes de no ficció en català i castellà com és el cas de Xevi Verdaguer.

Per la directora Núria Coll, hi ha tant volum de llibres i autors que ens ha permès idear una jornada temàtica ja que la gent cada vegada busca més llibres d’alimentació sana. Abans compràvem llibres de gastronomia convencional perquè la cuina sempre ens ha interessat però ara, a més, hi ha un boom molt positiu que permet a les editorials fer molts llibres de nutrició, salut, respecte pel medi ambient, com evitar els tòxics domèstics que ens envolten, menús i sobretot receptes”.

Núria Coll
Núria Coll

Directora d'Etselquemenges.cat, Soycomocomo.es, la Consulta.
Creadora de Cómo Como Foods

    @nuria__coll