Malgrat que l’ésser humà en coneix les propietats i les utilitza des de temps prehistòrics, les espècies segueixen sent unes grans desconegudes a la cuina catalana.

Amb l’objectiu de trencar el prejudici que limita l’ús d’aquests condiments als plats àrabs o indis, arriba el Segon Mercat de les Espècies, Productors i Artesans d’Argençola, que se celebra aquest diumenge.

Durant tot el dia, el municipi lleidatà es disposa a delectar la vista, l’olfacte, el tacte i, sobretot, el gust de tots els assistents a la fira amb una àmplia oferta d’activitats, tallers, exposicions i xerrades al voltant del món de les espècies.
En aquesta segona edició, hi destaquen la recreació d’un mercat d’espècies d’Istanbul, on es podran olorar i comprar els famosos condiments, una mostra d’espècies afrodisíaques, un taller per aprendre a preparar licors i elixirs d’herbes i un concurs de sals condimentades. A més, hi haurà una important presència de parades de productes i artesania de la comarca.

Altres activitats

Divendres, 15 de juny

Dissabte, 16 de juny

Dilluns, 18 de juny

Dimecres, 20 de juny

 

Explica’ns la teva activitat

Si organitzeu fires, mercats, tallers, cursos, seminaris, xerrades o qualsevol activitat vinculada amb el món bio i saludable, poseu-vos en contacte amb nosaltres i l’afegirem a l’agenda que publiquem cada divendres. Promocioneu-vos i ajudeu-nos a ser presents a totes les comarques!
Escriviu-nos a mcosta@etselquemenges.cat

 

 


Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.
Coordinadora de continguts d'Etselquemenges.