Nous cursos de cuina i salut amb la xef Montse Vallory, conferències amb el fisioterapeuta Xevi Verdaguer i demostracions culinàries amb Mireia Anglada, una sèrie web sobre blocaires d’arreu d’Europa i una versió de l’EQM per a mòbils, els plats forts del 2013.

Dos anys i mig després de la seva primera publicació, la revista digital segueix creixent i ampliant la seva presència en el món de la salut i l’alimentació amb més continguts, més activitats, més serveis i més formats.

Per anar fent boca, aquesta primavera Etselquemenges tornarà a organitzar cursos de cuina de la mà de la xef especialitzada en alimentació natural Montse Vallory i col•laboradora habitual de la revista. Durant els tallers, que s’impartiran sempre en cap de setmana i es dedicaran a la cuina de primavera, Vallory elaborarà alguns dels plats que es poden trobar al directori de receptes de l’EQM, tant els que estan publicats en obert com els que són d’accés exclusiu per als socis.

Paral•lelament, Xevi Verdaguer, fisioterapeuta, posturòleg i psiconeuroimmunòleg, protagonitzarà les conferències monogràfiques d’Etselquemenges dedicades a entendre les malalties i a trobar solucions a partir d’aliments i suplements. Verdaguer farà tàndem amb Mireia Anglada, xef del càtering d’Etselquemenges i cuinera especialitzada en alimentació natural i energètica que, un cop finalitzi la conferència, ensenyarà a cuinar aquells aliments i coccions que Verdaguer haurà recomanat per tractar la patologia. El discurs teòric, innovador i sorprenent de Verdaguer i el showcooking d’Anglada s’enregistraran en vídeo.

Etselquemenges salta a Europa

A partir del mes de març, la secció de blogs es penjarà la motxilla a l’esquena i se n’anirà de viatge per Europa a la recerca de nous autors de cuina saludable i responsable. Clara Balmaña i Pau Sabater afegiran el turisme gastronòmic a la filosofia de la secció i es trobaran cara a cara amb persones de diversos països que presentaran els seus espais web d’alimentació sana i compartiran el seu coneixement i les seves experiències.

A més d’ampliar el radi territorial i traspassar fronteres, Blogs es reinventarà i es presentarà en un nou format audiovisual: la sèrie web. D’aquesta manera, les entrevistes als blocaires seguiran cada setmana un mateix fil argumental i es podran veure en format vídeo.

Finalment, més enllà d’ampliar la secció de descomptes amb nous establiments de més comarques i amb més serveis per als socis, durant el 2013 Etselquemenges també té previst desenvolupar altres projectes com ara el llançament d’una versió per a dispositius mòbils, que situarà tots els establiments i restaurants del país amb una filosofia de cuina saludable. La primera novetat és que en els pròxims dies la revista presentarà un nou disseny web.

Explica’ns la teva activitat

Si organitzeu fires, mercats, tallers, cursos, seminaris, xerrades o qualsevol activitat vinculada amb el món bio i saludable, poseu-vos en contacte amb nosaltres i l’afegirem a l’agenda que publiquem cada divendres. Promocioneu-vos i ajudeu-nos a ser presents a totes les comarques!
Escriviu-nos a mcosta@etselquemenges.cat

 

 

 

Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.

  @marta_coor