mimat-gran

Seguint l’èxit del programa “Detox” de l’any passat, Etselquemenges i la nutricionista i coach de salut Carla Zaplana llancen l’entrega 2015 del programa de desintoxicació postnadalenca, aquest any, més global i més complet. Més enllà de la depuració alimentària, el programa “Mima’t” vol posar focus en els pilars bàsics de la nostra vida que ens aporten benestar i equilibri emocional i per això s’endinsa en aspectes com la consciència personal, el descans, l’exercici, l’oci, la relaxació o la bellesa.

Per a informació i inscripcions al programa “Mima’t” clica aquí

La proposta és un entrenament de dues setmanes de durada (del 12 al 25 de gener) que ens servirà per posar-nos les piles i començar a cuidar-nos.

Amb l’objectiu d’aprendre a tenir cura de nosaltres mateixos, el programa inclou una llista de la compra “Mima’t”, la planificació dels menús depuratius d’hivern per a les dues setmanes, una guia de complements naturals com a suport durant el procés depuratiu (exercicis de coaching i visualització, trucs de relaxació i bellesa i receptes i recomanacions postdetox), a més de recomanacions específiques per a persones amb diabetis, còlon irritable i candidiasi.

El programa s’articularà amb el seguiment directe de la Carla, col·laboradora habitual d’Etselquemenges, amb qui hi podreu fer videoconferències en directe i preguntar-li els dubtes que tingueu.

El preu del programa és de 98€ (10% de descompte per als socis d’Etselquemenges).

Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.

  @marta_coor