
Recepta Montse Vallory, foto Pau Esculies
Com podem convertir els nostres plats quotidians en una proposta deliciosa però també saludable? Sabem equilibrar cada àpat, amb una bona combinació de propietats nutricionals, sabors, textures i colors? Coneixem i apliquem, en cada cas, les millors tècniques de cocció, des d’un punt de vista saludable? Si voleu aprendre tot això de primera mà amb la xef especialitzada en cuina natural Montse Vallory, l’Ets ho fa possible: un curs intensiu de cuina participativa en què s’establiran les bases teòriques i pràctiques de la cuina saludable, les tardes del dimarts 16 i fins al divendres 19 de setembre al nou espai Barcelona Cuina Natural.
Durant les quatre tardes del curs, Vallory ensenyarà com treure el màxim partit als ingredients integrals, ecològics, locals i estacionals (proveïts per Can Perol) per fer un menú amb primers, segons i postres, que tot seguit es podrà degustar.
Aquí trobareu tota la informació del curs.
I recordeu que els socis d’Etselquemenges teniu un descompte en la matrícula del curs!
La tardor de l’Ets
Com ja us anunciàvem abans de marxar de vacances, les novetats per al nou curs de l’Ets no són poques: per començar, ben aviat organitzarem una gran trobada detox a Barcelona oberta a tothom i liderada per la nutricionista Carla Zaplana i la coach nutricional Núria Roura, totes dues habituals col·laboradores de la revista i defensores de l’alimentació crudivegana. Montse Vallory estrenarà tres cursos monogràfics nous de cuina dedicada a l’esmorzar, al dinar i al sopar. A més, també estrenarem una secció de videotrucs en què s’explicarà, en càpsules curtes de pocs minuts de durada, recomanacions culinàries senzilles, innovadores i saludables.
El vídeo, però, no serà l’únic format que Etselquemenges estrenarà aquesta temporada: des de fa unes setmanes, la redacció de l’Ets treballa en una edició especial en paper dedicada a l’alimentació de nadons i nens, un recorregut en què experts de diferents àmbits de la nutrició, la medicina, la sostenibilitat i l’ecologisme donaran pautes i reflexionaran sobre com canvien les necessitats nutricionals de les criatures al llarg dels anys.
Tot això, a més dels articles divulgatius i periodístics habituals sobre alimentació i estil de vida sana, natural, ecològica i sostenible que, tractats amb rigor i seriositat, Etselquemenges ofereix diàriament i de manera gratuïta a tots els lectors.