Del 12 de juliol al 4 de setembre, teniu l’oportunitat de passejar-vos pels horts de Món Sant Benet, descobrir quins productes ecològics i tradicionals s’hi cultiven, collir-los i preparar-los per gaudir d’un sopar saludable a la fresca.

Després de l’àpat, el pla de “La màgia del capvespre” segueix amb un passeig guiat pel monestir i el bosc que l’envolta.
A més de “La màgia del capvespre”, de l’1 al 30 d’agost, Món Sant Benet oferirà una segona proposta de gastronomia i art, les “Nits modernistes”, un viatge en el temps que us traslladarà a aquesta època d’or de la cultura catalana, a través de música en directe i d’un “sopar de duro”. Tant el menú, elaborat amb l’assessorament de la Fundació Alícia, com l’ambientació estan inspirats en les tendències de la burgesia de la Barcelona modernista.

 

Altres activitats

Divendres, 6 de juliol, i dissabte, 7 de juliol

Dissabte, 7 de juliol

Dimarts, 11 de juliol

  • “Cuinem sense cuina” (taller de cuina vegetariana). A càrrec d’Arnau Viudas. Centre Cívic l’Elèctric. Barcelona.

Divendres, 13 de juliol

Diumenge, 15 de juliol

Explica’ns la teva activitat

Si organitzeu fires, mercats, tallers, cursos, seminaris, xerrades o qualsevol activitat vinculada amb el món bio i saludable, poseu-vos en contacte amb nosaltres i l’afegirem a l’agenda que publiquem cada divendres. Promocioneu-vos i ajudeu-nos a ser presents a totes les comarques!
Escriviu-nos a mcosta@etselquemenges.cat

 

 

Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.

  @marta_coor