cistella-730

Un any més, Manresa es disposa a viure un cap de setmana sostenible i ecològic. Del divendres 17 al diumenge 19 d’octubre, el recinte de la Fira de Manresa serà el punt de trobada entre consumidors, productors, artesans i distribuïdors de tot tipus de productes i de serveis saludables.

La diversitat dels expositors de la fira reflecteix la bona salut de què gaudeix el sector ecològic a casa nostra i demostra com la producció sostenible guanya terreny cada vegada en més àmbits: productes agroalimentaris ecològics, matèries per a la producció agrària ecològica, higiene i cosmètica natural, tèxtil, tractament i purificació de l’aigua, solidaritat i comerç just, turisme rural i sostenible, entitats educatives o administracions ambientals configuren l’aparador de l’Ecoviure Manresa 2014.

A més dels expositors, el programa de la fira inclou jornades tècniques (com ara la de l’”Autoproveïment d’aliments a Catalunya i la sobirania alimentària”, a càrrec de Pep Tuson, o la de “La cara amable de les males herbes. Usos alimentaris, medicinals i ornamentals de les plantes adventícies”, a càrrec d’Alícia Cirujeda), activitats divulgatives (com la conservació de llavors o la fabricació de sabó a partir d’oli de cuina), exposicions, tallers per infants i adults i demostracions de cuina amb productes ecològics (com ara cupcakes ecològics o degustació de xocolata ecològica i de comerç just), activitats que acabaran acompanyades d’un tast d’allò que s’hagi cuinat.

Els que es vulguin quedar a dinar dissabte o diumenge, tindran la possibilitat de tastar el menú ecològic cuinat amb energia solar que se servirà a l’espai exterior del recinte.

L’entrada a Ecoviure Manresa és gratuïta. Per a més informació, visiteu el web d’Ecoviure.

especialista-eqmExplica’ns la teva activitat

Si organitzeu fires, mercats, tallers, cursos, seminaris, xerrades o qualsevol activitat vinculada amb el món bio i saludable, poseu-vos en contacte amb nosaltres i l’afegirem a l’agenda que publiquem cada divendres. Promocioneu-vos i ajudeu-nos a ser presents a totes les comarques! Escriviu-nos a mcosta@etselquemenges.cat

Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.

  @marta_coor