A partir del setembre, els més de 500 milions d’hispanoparlants d’arreu del món tindran accés al portal i podran seguir els consells de salut i alimentació que, cada setmana, publicarà Soy como como. En la versió en català, EQM estrenarà una secció nova sobre alimentació per a bebès i coneixerem els millors bloguers de cuina saludable d’Europa.

Portada d'Etselquemenges

Portada d’Etselquemenges

Tres anys després del naixement d’Etselquemenges, ja són més de mil les persones que, cada dia, confien en nosaltres i entren al web per aprendre més de salut i alimentació. En aquest temps, el portal ha fidelitzat una audiència que ja supera les 30.000 visites úniques mensuals i que li ha permès enfilar-se en la sisena posició del rànquing de mitjans digitals especialitzats més llegits. Amb més de 13.000 seguidors a Facebook, més de 4.000 a Twitter i una bossa de prop de 300 socis d’arreu del país, EQM consolida la seva presència a la xarxa i encara, amb il·lusió, una nova temporada plena de novetats.

La primera i la més sonada és l’estrena de Soy como como, la versió castellana del web. Impulsats per la bona acollida que el portal ha tingut en aquests tres primers anys de vida, aquest setembre EQM farà un pas de gegant en la divulgació dels hàbits de vida saludables amb la intenció d’arribar molt més lluny i a moltes més persones: amb més de 495 milions de parlants, l’espanyola és la segona llengua més parlada al món després de la xinesa, segons l’Institut Cervantes. El públic potencial d’Etselquemenges es multiplicarà així, i per molt, a partir del setembre. Soy como como arrancarà amb força després de les vacances d’estiu i anirà publicant, setmana rere setmana, articles ja disponibles en la versió catalana del web.

Altres de les novetats importants del nou curs són l’estrena d’una secció dedicada a l’alimentació de criatures dels zero als tres anys, a càrrec de la cuinera Nani Moré, autora del documental El plat o la vida, i la internacionalització de la secció de “Blogs. Després de la ruta que Clara Balmaña i Pau Sabater han fet per Europa, els dos reporters ens presentaran els bloguers de cuina saludable més reconeguts de França, Itàlia, Alemanya, Anglaterra, Dinamarca i Suècia sota el paraigua de Boníssim Europa.

Durant el mes d’agost, Etselquemenges se’n va de vacances, però seguirà actiu a les xarxes. Des de Facebook i Twitter podreu seguir rebent consells sobre hàbits de vida saludables per posar en pràctica aquest estiu. I seguiu connectats perquè tots els divendres d’agost seguirem sortejant una cistella ecològica de Can Perol! La resta de novetats, us les explicarem al setembre. Bones vacances!

 

Novetats 2013Explica’ns la teva activitat

Si organitzeu fires, mercats, tallers, cursos, seminaris, xerrades o qualsevol activitat vinculada amb el món bio i saludable, poseu-vos en contacte amb nosaltres i l’afegirem a l’agenda que publiquem cada divendres. Promocioneu-vos i ajudeu-nos a ser presents a totes les comarques! Escriviu-nos a mcosta@etselquemenges.cat

 

 

Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.
Coordinadora de continguts d'Etselquemenges.

  @marta_coor