rac1La directora d’Etselquemenges, Núria Coll, i la periodista i habitual col·laboradora de la revista Trinitat Gilbert estrenen aquest proper dimarts, a les 10 del matí i al programa El món” de Rac1, nova secció radiofònica sobre alimentació ecològica, natural i saludable. Durant una hora, cada dimarts les dues periodistes compartiran estudi amb Albert Rami, naturòpata i herbolari dedicat a recuperar i difondre la memòria sobre l’ús tradicional de les herbes.

D’aquesta manera, Coll i Gilbert parlaran sobre alimentació saludable i Rami completarà el discurs parlant sobre el poder curatiu de les plantes i els remeis que podem elaborar fàcilment des de casa.

Les begudes refrescants seran el primer gran tema de debat del trio radiofònic que, en aquesta primera edició, també comptarà amb la participació de la coach nutricional i col·laboradora d’EQM Núria Roura. De fet, en cada edició monogràfica hi participarà un expert en alimentació saludable, d’entre els que destaquen estrets col·laboradors d’Etselquemenges com ara el fisioterapeuta, posturòleg i psiconeuroimmunòleg Xevi Verdaguer.

La secció, que s’emetrà dins la versió estiuenca d’”El món” conduïda per David Jobé, s’estrena amb l’objectiu de ser molt dinàmica i participativa, per això els oients podran dir-hi la seva a través de les xarxes socials del programa.

Núria Coll, periodista amb una trajectòria molt vinculada a la ràdio, ja ha conduït aquesta temporada un espai sobre alimentació saludable al programa “La tribu”, de Catalunya Ràdio, i ara s’estrena a Rac1.

Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.

  @marta_coor