Aquest divendres 11 de maig, a les set de la tarda, podreu assistir gratuïtament a la taula rodona que el festival de moda i disseny Rec.017 dedica als hàbits saludables. El Rec Meeting reunirà la directora d’Etselquemenges, Núria Coll, el psiconeuroimmunòleg i autor del llibre Transforma la teva salut Xevi Verdaguer, el periodista i escriptor Gaspar Hernández i el director de màrqueting d’Ametller Origen, Xavier Roma. Tots debatran sobre el canvi d’hàbits per aconseguir un equilibri de cos i ment, en una taula rodona moderada per la periodista Maria Almenar.

 

Xevi3

Més enllà del debat, i seguint amb la proposta gastronòmica i alimentària, el jove xef David Andrés, cap de cuina del restaurant amb tres estrelles Michellin ABaC i xef del restaurant Somiatruites, aprofitarà el Rec per presentar el seu llibre De l’alta cuina a casa.

Finalment, al Rec Street Food, els visitants podran gaudir d’una variada oferta gastronòmica amb productes de proximitat, cuina vegana i vegetariana i propostes sense gluten, a les furgoteques del festival, a més dels múltiples atractius habituals de grans marques de moda.