nuria-collSi, com deia Hipòcrites, l’aliment ha de ser la medecina que ens permeti gaudir de salut i benestar, una mala alimentació ens pot portar a l’altre extrem de la balança: la malaltia i el malestar. És ben sabut que moltes de les principals dolences i malalties actuals com ara les migranyes, els problemes hormonals, el càncer, l’alzheimer, el parkinson o les malalties cardiovasculars són el resultat, en bona part, d’un determinat estil de vida i d’una alimentació poc adequada. Cosa que vol dir que la salut està als nostres plats. Però, com hem de menjar exactament?

Seguint la ruta de la divulgació saludable de l’ETS, Núria Coll visitarà aquest dissabte el local social de Sant Pere Sallavinera (Plaça Doctor Pons), municipi veí de Calaf i a 25 km de distància de Manresa. Des de les 17.00 h i fins les 19.00 h aproximadament, la directora d’Etselquemenges donarà resposta a què entenem per alimentació saludable, què guanyem practicant-la, què hi perdem deixant-la de banda i, en definitiva, què hem de menjar i què no. L’entrada és gratuïta, no hi falteu!

Si voleu que la directora de l’ETS vingui al vostre municipi, centre o establiment a oferir una xerrada, escriviu-nos a info@etselquemenges.cat
Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.
Coordinadora de continguts d'Etselquemenges.

  @marta_coor