El proper dimarts a les 22’35h, Jaume Barberà, al programa Singulars del C33, entrevistarà per segona vegada la doctora Olga Cuevas, directora de l’Institut Sanitari Roger de Llúria de Barcelona, bioquímica i una de les principals especialistes en dietètica i nutrició del nostre país. La temàtica que es tractarà en aquesta ocasió és: Com desintoxicar l’organisme? Què podem fer des de l’alimentació per a millorar l’estat d’ànim? Durant el programa, podrem veure l’aplicació pràctica d’alguns tractaments naturals.
El programa de la temporada passada en el qual va aparèixer Olga Cuevas va batre tots els rècords d’audiència del programa.

Singulars és un espai d’entrevistes que vol donar veu a personalitats de tots els àmbits que amb la seva experiència i coneixements ens ajudin a entendre millor el món que ens envolta.Els convidats del programa són persones que amb energia, esforç, estudi i treball han assolit objectius personals o professionals rellevants. Persones de les que volem aprendre lliçons de vida.
Olga Cuevas. Doctora en Bioquímica. Especialista en Nutrició i Salut. Catedràtica d’Ensenyament Secundari i Batxillerat. Actualment és directora de l’IFPS Roger de Llúria de Barcelona on imparteix classes i tutela els estudis oficials del cicle formatiu de grau superior de Dietètica en la línia naturista i ecològica. Olga Cuevas col·labora regularment a etselquemenges.cat a la secció L’especialista.

Núria Coll
Núria Coll

Directora d'Etselquemenges.cat, Soycomocomo.es, la Consulta nutricional d'Etselquemenges.
Creadora del Cómo Como Festival

  @nurcoll   @nuriacoll