Divendres 18 de maig

Dissabte 19 de maig

  • Xerrada “Vegetarianisme: Un canvi personal i global”. A càrrec de Mercè Blasco. 18 h. Restaurant Damunt un cel de fil, Terrassa.
  • Taller “Els horts a les terrasses”. A càrrec d’Engràcia Valls. Museu Darder, Banyoles.
  • Taller de cuina bio vegetariana: carns vegetals. Dissabte 19 i diumenge 20 de maig. Organitzat per Mas Collsesplanes. Les Guilleries, Savassona.
  • Mercat Agrobiològic. Ulldecona.
  • Conferència “Glifosat, transgènics i salut. Efectes teratògens i genotòxics dels herbicides amb glisofat”. A càrrec del doctor Andrés Carrasco. 17.00 h. Sala Noble del Convent de Sant Agustí. Carrer Comerç, 86. Barcelona.
  • Mercat ecològic del Vallès. Barberà del Vallès.
  • Mercat ecològic i artesanal de Montgat.
  • Ecomercat Món Empordà. Verges.
  • Mercat ecològic i artesà. Cambrils.

Dilluns 21 de maig

  • Reunió de cuiners Km0. Cal Blasi. Plaça Viladomat, 21. Berga.

Dijous 24 de maig

Divendres 25 de maig

  • Taller d’alimentació conscient i responsable. A càrrec de Manel Escurriola. Centre social Lo Maset. Carrer Estació, 45. Deltebre.

Explica’ns la teva activitat

Si organitzeu fires, mercats, tallers, cursos, seminaris, xerrades o qualsevol activitat vinculada amb el món bio i saludable, poseu-vos en contacte amb nosaltres i l’afegirem a l’agenda que publiquem cada divendres. Promocioneu-vos i ajudeu-nos a ser presents a totes les comarques!
Escriviu-nos a mcosta@etselquemenges.cat

Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.

  @marta_coor