networking-350Malgrat que el sector ecològic a Catalunya creix exponencialment any rere any, a molts dels que hi tenen el negoci els falta una bona agenda de contactes. Sovint, l’oferta i la demanda no es coneixen i això fa que moltes de les oportunitats de negoci i de competitivitat, tant dels compradors com dels venedors, s’acabin perdent. Molts comercialitzadors i restauradors, per exemple, compren la matèria primera fora de Catalunya per falta de proveïdors, alhora que molts productors ecològics acaben venent al mercat convencional per falta de clients de proximitat.

Amb l’objectiu de corregir aquest desajustament i d’impulsar el sector ecològic al país, el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural organitza la primera trobada dedicada en exclusiva a la coneixença de compradors i venedors del sector. Durant tot el matí del dilluns, productors i elaboradors del món bio amb ganes de millorar les seves possibilitats de venda s’entrevistaran amb distribuïdors, comerços, restaurants, allotjaments i tota mena de venedors per tal d’ampliar la seva cartera de proveïdors.

La trobada, que tindrà lloc a la Casa de Convalescència de l’Hospital Sant Pau de Barcelona (C/ Sant Antoni Maria Claret, 171), arrencarà amb una sessió informativa sobre les novetats principals del sector agroalimentari ecològic. Tot seguit, es farà un esmorzar econetworking per enllaçar-lo amb la roda de minientrevistes de cinc minuts de durada entre venedors i compradors. La jornada acabarà amb un dinar de negocis entre tots els participants.

 

Explica’ns la teva activitat

Si organitzeu fires, mercats, tallers, cursos, seminaris, xerrades o qualsevol activitat vinculada amb el món bio i saludable, poseu-vos en contacte amb nosaltres i l’afegirem a l’agenda que publiquem cada divendres. Promocioneu-vos i ajudeu-nos a ser presents a totes les comarques! Escriviu-nos a mcosta@etselquemenges.cat

Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.

  @marta_coor