Els vespres dels divendres i dissabtes podreu gaudir de “La màgia del capvespre”, la proposta saludable d’aquest monestir de l’edat mitjana que inclou visita a l’hort ecològic, taller demostració de cuina, sopar a la fresca i recorregut pel conjunt monumental, en un itinerari emotiu i carregat d’història.

La Màgia del capvespre

La màgia del capvespre

Si la setmana passada us explicàvem com gaudir de cuina de primera línia amb una vista espectacular de la ciutat de Barcelona sota un cel ple d’estrelles des de l’Auditori Fabra, avui us proposem un altre sopar de somni envoltats de natura. Però, aquesta vegada, lluny de nuclis urbans. El suggeriment d’avui ens porta cap a la Catalunya central, a l’entorn natural del monestir de Món Sant Benet, un projecte cultural, turístic i lúdic que fusiona l’art medieval, la natura i la gastronomia per oferir capvespres amb activitats adreçades a tots els públics.

La màgia del capvespre” comença a les vuit del vespre amb una visita guiada als horts ecològics de Món Sant Benet, on es cultiven productes de temporada com ara carbassons, enciams, albergínies, pebrots, cogombres o una gran varietat de tomàquets. Tot seguit, de l’hort es passa a la cuina i, en un petit taller demostració, s’elaboren tres receptes senzilles que combinen els productes acabats de collir i que segueixen les regles de la cuina saludable.

El sopar se serveix a la fresca, sota la pèrgola de l’hort, i amb plats de cuina natural, ecològica i de temporada basada en els productes de la terra i elaborats per artesans de la comarca. Després del sopar, els assistents són convidats a recórrer les instal•lacions de Sant Benet, els racons de la infantesa del pintor modernista Ramon Casas, en un itinerari emotiu i carregat d’història.

 

Si voleu viure l’experiència, podeu fer-ho cada divendres i dissabte des d’avui i fins al 7 de setembre.

Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.
Coordinadora de continguts d'Etselquemenges.