Aquesta setmana, l’Observatori Fabra ha obert la nova temporada dels famosos “Sopars amb estrelles“, una activitat que inclou sopar, conferència sobre astronomia i observació dels astres des d’un dels telescopis en funcionament més grans i antics d’Europa. Com ja us explicava la Núria Coll en aquest article sobre l’edició de l’any passat, en el moment de fer la reserva, els comensals tenen l’opció d’escollir el menú convencional, amb carn i peix, el vegetarià, l’infantil o un menú adaptat per a persones amb problemes d’intoleràncies (lactis, diabetis i celiaquia). Tots els plats, creats a partir de la inspiració astronòmica i enginyosa (l’eclipsi de lluna de xocolata n’és un exemple) del xef de Laie, David Agut, i servits en una terrassa amb unes vistes increïbles.

El paquet del sopar astronòmic (que inclou el menú, la conferència, la visita guiada i l’observació amb el telescopi) és de 67 euros per persona i 33,50 en el cas

de les criatures menors de catorze anys. Altres activitats Divendres, 22 de juny

Dissabte, 23 de juny

Diumenge, 24 de juny

Dilluns, 25 de juny

Dimecres, 27 de juny

  • Xerrada “Com menjar aliments ecològics sense que la butxaca se’n ressenti“. 19.30 h. A càrrec de Rosa Ana Segura. El Sortidor. Barcelona.

Dijous, 28 de juny

  • Curs de Raw food, cuina crua. De 19.30 a 22 h. La Mezanina. Barcelona.

Explica’ns la teva activitat

Si organitzeu fires, mercats, tallers, cursos, seminaris, xerrades o qualsevol activitat vinculada amb el món bio i saludable, poseu-vos en contacte amb nosaltres i l’afegirem a l’agenda que publiquem cada divendres.

Promocioneu-vos i ajudeu-nos a ser presents a totes les comarques!

Escriviu-nos a mcosta@etselquemenges.cat

Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.

  @marta_coor