“Que l’aliment sigui la teva medicina”. Amb la frase cèlebre d’Hipòcrates com a punt de partida, el proper diumenge 27 d’octubre, l’autora de “Desayuno con guisantes”, la xef Camila Low explicarà les bases de la cuina saludable i ensenyarà com podem gaudir dels aliments abans, durant i després de consumir-los.

sopa-415Algues marines com l’agar-agar, la kombu, la nori o la wakame; cereals com el mill o la polenta; condiments com l’oli de sèsam o el xarop d’arròs; proteïnes vegetals com l’azuki, el seitan o el tofu; arrels com el gingebre o el daikon i un llarg etcètera d’aliments formen el rebost de la nutrició saludable. Però, tot i que en coneixem l’existència, sabem realment per a què serveixen cadascun i quina és la millor manera de preparar-los?

L’autora del conegut blog “Desayuno con guisantes”, Camila Loew, donarà resposta a aquestes preguntes el proper diumenge 27 d’octubre en un taller organitzat per Mimasa i impartit al Col·legi Major de Sant Jordi de Barcelona, de 9.00 a 14.00 h.

Loew, fidel defensora i divulgadora dels beneficis de la cuina natural i saludable, es va formar a l’escola de cuina de Montse Bradford de Barcelona i també al prestigiós Natural Gourmet Institute de Nova York. Actualment és membre de l’associació Slow Food, col·labora amb diverses empreses del món de l’alimentació i ofereix

cursos i xerrades sobre salut i nutrició.

Si voleu inscriure-us al curs o saber-ne més detalls, podeu consultar el web de Mimasa.

 

Guanya 1 dels 5 tallers que sortegem!

caption#5e2c07cde1308

Si vols assistir al taller “La salut a través de la cuina” que oferirà Camila Loew el diumenge 27 d’octubre a Barcelona, participa en aquest concurs i guanya 1 de les 5 entrades gratuïtes que sortegem!

Només cal que responguis la pregunta “Quin producte Mimasa fas servir habitualment per cuinar?” i ens l’envïis per correu electrònic

a tcosta@etselquemenges.cat.

Tens temps fins al dimecres, 23 d’octubre.

Molta sort!

Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.

  @marta_coor