Amb l’objectiu de donar a conèixer els valors de l’agricultura ecològica, recuperar les labors artesanals i reivindicar la figura d’homes i dones que treballen la terra, la cinquena edició del Tastaverd arriba carregada de propostes lúdiques i culturals.

Des de les deu del matí i fins a les vuit del vespre, els carrers de Riudecanyes acolliran la mostra de productes agrícoles, la Festa Natura en Boca, amb degustacions d’olis i vins i un dinar popular. A la Fira d’Oficis, grans i petits podran participar en els tallers d’artesania, que els mostraran com treballar la fusta, el vidre, la palma, la llana o molts altres materials per tal de confeccionar els seus propis productes.
A més, la festa inclourà l’actuació castellera de la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona i dels Xiquets de Reus, com també la popular cercavila, que recorrerà els carrers del municipi durant tot el matí.

Altres activitats del cap de setmana:

Dissabte 24 de març

Dimarts 27 de març

  • A les 19.00. Xerrada “Depuración en primavera”, per Dorte Froreich. Farmàcia Internacional (Passeig de Gràcia, 42. Barcelona).
Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.
Coordinadora de continguts d'Etselquemenges.