Taste all those

All Those persisteix en la seva tasca de donar visibilitat als petits productors, emprenedors i artesans locals i, després de l’èxit de les tres edicions anteriors, organitza un nou sarau gastronòmic. Aquesta vegada, des del pàrquing de l’històric edifici de la Universitat de Barcelona, que acollirà un mercat de productes frescos, de proximitat i de temporada on es podrà comprar una selecció de fruites i verdures, carn i peix fresc, lactis, cereals, llegums, formatges, olis, melmelades, productes fumats, cervesa artesana , cafè, vins naturals (s’habilitarà una barra de vins naturals seleccionada per Cuvée 3000) o, fins i tot, flors.

A més d’omplir el rebost, a Taste All Those també podreu omplir la panxa amb les propostes que us faran directament una selecció de joves xefs que comparteixen l’entusiasme pels ingredients de temporada i de proximitat i que us oferiran versions de carrer de les seves millors receptes: Caravan Made aparcarà els entrepans per preparar arrossos amb verdures de temporada; Ivan Surinder (Tandoor) oferirà una versió de temporada de la seva famosa recepta de curri; Wild Food Caravan farà espaguetis vegetals al moment, i La Cocina Palpita s’atrevirà amb un chilly crab i carxofes confitades, i Caravelle, amb unes saboroses koftas de xai amb fonoll, anet i tzatziki, entre d’altres.

També hi haurà tallers gratuïts per als petits de la casa d’estampació de bosses amb fruites i verdures de temporada, que després es podran fer servir per anar a comprar.

Dissabte 2 i diumenge 3 abril, d’11:30 a 22:00 h.

Edifci històric de la Universitat de Barcelona Gran Via de les Corts Catalanes, 585 (Entrada a Balmes amb Gran Via). Accés lliure.

Més informació al web d’All Those

Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.

  @marta_coor